Odd molly

Jag älskar klädmärket Odd molly , har inte så mycket kläder därifrån men några blusar har jag :) Skulle inte ha något imot att ha denna blusen i min garderob. På tal om kläder imorgon tänkte jag visa allt jag har köpt i England.


                           As fin , enligt mig !

Lördag :)

Hej :)

Vaknade vid halv tio , åt frukost och gjorde mig iordning. Sen åkte jag och familjen in till stan och fikade. Vi fikade på Ströget , tog ett wienerbröd som jag inte har ätit på hur länge som helst, gott var de :) Sen gick vi och köpte Jordgubbar , mums.

Nu i eftermiddag har jag fixat med alla bilder som jag tog i England ,  har tagit upp imot  2500 bilder :) Har fixat ett bildspel som jag ska visa för släkt och så.

Ikväll händer nog inte så mycket tror jag ska nog bara ta det lugnt och titta på någon film.
/H


                                   Hahah

STS väska

Hej :)

 Måste bara visa min snygga STS väska som alla skrev på innan vi åkte hem.




 Från Elena ,  kommer sakna henne så sjukt mkt kom riktigt nära henne <3


     Från sötaste Rico :) Spanjorerna kan inte stava mitt namn hahah


                              Från Javier (L)

                              Alberto :)


                Från världens sötaste kille Alvaro :)


                           Från Gonzalo  <3

I Sverige

Hej :)
Nu var man hemma i regniga Sverige igen. Flygresan hem gick bra ,inga förseningar i alla fall. Kommer sakna Bournemouth och allt roligt folk. Men det är ändå skönt att vara hemma.

Idag ska jag nog träffa lite släkt tror jag och sen vet jag inte riktigt får la börja packa upp och så med.
Bloggar lite senare :)

Bournemouth 2010 !

Idag är det dags att åka hem. Vill åka hem fast ändå inte ,vill hem till familjen och kompisar men jag vill inte lämna dom kompisar jag har fått här.
Igår sa vi hej då till alla spanjorer och Stockholmare, alla grät och det var jätte jobbigt att säga hej då. Vi har ju typ blivit en stor familj under tiden här. Det var jobbigast att säga hej då till spanjorerna för de bor så långt ifrån.
Tur att Elsa och Sara , de två tjejerna som jag och Amanda kommit närmast,  bor i Göteborg så vi kan träffas ofta :)
Kommer aldrig glömma denna resan, har varit hur roligt som helst!



                                                              Bournemouth!


                         

270710

Hejsan :)

Idag var det näst sista dagen här i Bournemouth :(
Vi hade shopping hela förmiddagen så jag och Amanda gick och köpte lite presenter och sovenirer. Sen åt vi på donken, fick gratis glass haha. 
Sen började skolan vid ett,  hade en slapp dag för har typ hunnit med allt vi ska redan så det gick snabbt. Vid fyra tog vi bussen hem för att äta och fixa iordning oss inför discot.
Discot var det bästa som vi vart på här. Dansade verkligen tills benen gjorde ont, det var så varmt där inne, alla typ svettas som grisar. Märks verkligen att det snart är slut för alla är verkligen peppade , skit roligt. 

Nu har jag och Amanda börjat packa våra resväskor och jag kan säga att det kommer bli jobbigt att få plats! Får sätta oss på resväskorna så funkar det nog :) Känns jätte sorligt att det snart är slut kommer sakna alla kompisar as mkt !


                                           <3

260710

Hej hopp :)

Idag gick jag och Josephine min rumskompis upp en timma tidigare för att gå ut och springa. Det tyckte jag var väldigt hurtigt. Var hur skönt som helst har inte tränat på tre veckor ! Sen så fixade vi oss och tog bussen in till stan. Där mötte vi upp våran grupp. Idag skulle vi på Ocenarium som ligger precis vid stranden, var la helt okej men inte häftigt direkt.
Sen fick man gå och göra vad man ville tills skolan klockan ett, så jag och Amanda gick och kollade lite presenter till familjen och så.

Det var skola tre timmar som vanligt var rätt segt.
Nu ikväll har vi vart på stranden och spelat volleyboll och tagit en massa kort. Jag tror att jag har tagit typ 4000 bilder sen jag kom hit, men det är roligt för då får man så bra minnen från resan.

På bussen kom det in en helt sjuk familj,  det var tre barn och mamma och pappa och alla var sjukt feta. Alla barnen hade typ ADHD de sprang runt och försökte ta folks väskor,  de spottade ner för trappan i bussen och sprang fram och tillbaka , men det sjukaste var att föreldrarna bara satt och skrattade de med,  kändes som att jag var med i dolda kameran eller nåt ?! Aja.



  






                                   Huset vi bor i



                           Our host mum Sarah



                  Har massa fler bilder men det här får räcka :)  

Picknik

Hej igen :)

Nu ikväll har vi tjejer i våran activitetsgrupp haft picknik i parken. Köpte med oss massa choklad och fika. Vi hade skit roligt , drog massa dåliga skämt och berättade pinsamma saker som man gjort. Fick nästan kramp i magen så mycket som jag skratta! Tjejerna är i gruppen är riktigt shysta och roliga. 

Parken är verkligen ett samlingsställe för ungdomar här i Bournemouth , är jätte mycket folk där som äter och umgås på kvällarna. Kanske lägger in en film på hur det ser ut i parken när jag har kommit hem.
Nu kommer det bilder på lite allt möjligt :)


                               Våran ledare Josefine
  


                               Normalast i stan


                              Vi kan om vi vill :)











                        Vi älskar Bournemouth

                   Det var bilderna från ikväll :)
  
                Bilder som jag och mandis tog vid piren









                Några randoms som ville ta kort :)

250710

Hej :)

Har precis kommit hem från stranden,  var jätte varmt och skönt. Låg och stekte och lyssnade på musik , så har blivit lite brun nu i alla fall. Vattnet var jätte kallt idag men badade massa ändå :) Ikväll ska vi ha picknik i parken så hörs efter det.
/H








                     Shoppingen från London

Stranden

Hej :)

Var hur skönt som helst att få sova ut. Vi ska ta bussen till stranden vid elva , och bara ta det lugnt. Tror att vi kommer vara där hela dagen så bloggar ikväll :)
Ikväll kommer bilder på shoppingen från igår.
/H

London shopping

Hola Amigos !

Idag har vi varit i London. Åkte från Bournemouth klockan 9 och kom till London vid elva tiden. Vissa skulle gå på Madam tussauds och vissa skulle bara shoppa. Så vi som skulle shoppa tog tunnelbanan till Oxford street,  där hade vi fyra timmar på oss att gå runt. Det var hur mycket folk som helst och varmt var det med. Jag och Amanda gick åt fel håll flera gånger när vi försökte hitta abercrombie and fitch, och vi hittade aldrig det heller :/ Men fick shoppat annat i alla fall. 
Vid fem började vi åka tillbaka igen var framme ungefär vid 7. Då gick jag , Amanda, Carro och Josse till Pizza hut. Satt där i en timma typ och bara prata skit mysigt. Åt en jätte god pasta.
Våran servitör va lite seg när vi skulle betala så vi missade percis bussen ,  så vi fick vänta till halv tio. Väldigt lyckad dag i alla fall.

Imorgon har vi sovmorgon till klockan TIO !! Sen ska vi bara ta det lugnt på stranden :)
/H









Mysig strandkväll

Hi :)

Började dagen med skolan, var där i tre timmar och sen gick jag och Amanda för att växla pengar. Vid ett samlades vi för att åka till Splashdown. Men när vi skulle ta bussen så blev den full så alla kom inte med. Så istället fick vi ta en annan buss och sen byta för att komma till Splashdown.

Vi hade inte så mycket tid att bada så vi fick skynda oss. Det fanns hur många olika vattenrutchbanor som helst. Roligast är ändå att åka med ringar.

Ikväll skulle vi ha pizzakväll så jag och Amanda tog bussen hem för att fixa iordning oss lite , men vi hade bara en kvart på oss tillslut för att bussen tog så himla lång tid. Så vi slängde bara på oss lite kläder och drog. På pizzakvällen var alla svenskar från våran grupp och två spanskar där. Var riktigt mysigt tog massa kort, pratade och skrattade massa.

Imorgon ska vi till LONDON och shoppa !! Skriver på kvällen ha det bra
/H


       






Blandat

Hej igen.

Discot ikväll började lite segt men sen blev det as roligt. Eftersom att bussen tar en timma ungefär hem , så tog vi tio bussen hem. När vi kom hem bjöd Sarah oss på jordgubbar supergott. Har inte ätit något nyttigt sen jag kom hit.
Att äta nyttigt i England när man bor i värdfamilj är nästan omöjligt , för det är nutella och chokladflingor till frukost för de äter inte pålägg till frukost, till lunch består packet lunchen mest av kakor och man får en liten chips påse varje dag. Man vänjer sig till slut vid maten. I början av resan var det hur gott som helst att äta massa sånt men man blir rätt trött på det till slut.

Men Språkresa är hur bra som helst att åka på man träffar nya männsikor från massa länder, man blir duktig på engelska, upplever massa häftiga ställen och saker. Man har bara as roligt.
Man skiter i att man inte får bra mat och att man knappt sover hahah.

Aja , men imorgon ska vi i alla fall till ett äventyrsbad som heter Splashdown ska tydligen vara jätte stort , så det kommer bli roligt. Älskar ju att bada :)
/H


                     Me and my roomies

220710

Hallo !

Vi har as bra väder här i Bournemouth typ 27-28 grader :)

Idag har vi vart i skolan , och sen gick jag och Amanda för att försöka fixa hennes mobil för den startar inte , men vi hitta inget ställe där dom kunde hjälpa oss. Sen skulle vi äta våran macka i lunchlådan men den såg så vidrig ut så vi gick och åt på ett cafe/resturang ställe som ligger mitt på The Square. Åt jätte god lasagne. Bournemouth är verkligen en mysig stad. Sen hade vi fritid hela eftermiddagen så vi gick och shoppade. Men eftersom att det är disco ikväll så åkte vi hem rätt tidigt för att ta det lite lugnt och hinna fixa iordning sig :)

Ha de bra
/H





Bilder

Här kommer bilder från minigolfen och stranden ikväll :)




                                        Pedro



                                    Bröderna


  


                               Minigolfs teamet


                        Bilder från stranden ikväll :)
                             






  


                 Här kom ett kort på våran activite group  :)
 

210710

Hej :)

Dagen började med att gå upp klockan kvart i sju för att duscha. Så sjukt tidigt,  men skolan börjar klockan 9 så vi måste ta bussen klockan 8. Satt i skolan i tre timmar hade as roligt, för Elsa bara sitter och dampar igemte mig hela tiden haha :).
Efter skolan satt vi på vårt vanliga ställe i parken och åt lunch jag och Amanda köpte med oss en as god milkshake från Shakeaway. Min var en snickers milkshake.

Nu i eftermidda har vi vart och bowlat , kom tvåa men det gick ändå as dåligt,  men det var skoj ändå. Vädret idag har varit as bra så var surt att inte kunna bada :/.

Ikväll ska vi in till stan och köpa glass och va på stranden.
/H


               Sara                                     Elsa


                                        Allt folk




                                     Töntar hahaha

200710

Tjola hopp :)
'
Dagen har varit rolig.
Först var det skolan i tre timmar på förmiddagen. Skolan är faktiskt rätt okej för det är så roligt folk.

Efter skolan så gick jag ,Amanda , Sara och Elsa till parken (som ligger mitt inne i Bournemouth) för att äta lunch. I parken så finns det massa små söta kiosker som säljer äckligt goda Doughnuts så vi köpte med oss några och gick ner till stranden än stund. Sen så skulle de flesta svenskarna i våran grupp iväg och spela laserdome , men jag och Amanda var så trötta så vi åkte hem och sov en stund. Vi gjorde rätt för Laserdomen var tydligen inte så rolig.  

Nu ikväll var det disco igen. Det var skit roligt , dansade med massa italienare och spanjorer. Discona är skit roliga för det är så mycket folk från så många olika länder. Men när man träffar en spanjor och italienare för första gången så hälsar de med en puss på varje kind men vi svenskar är så ovana vid det vi hälsar ju bara genom att antingen kramas eller ta hand,  så man gör typ bort sig varje gång man ska säga hej och de kollar på en snett ochh undrar om man är dum i huvudet.

Men imorgon ska vi och bowla så då blir det massa bilder,  ska också lägga upp bilder från minigolfen men har inte fått dom från Amanda än,  för tog inga kort med min kamera.
Ha de bra hemma i Sverige.
/H


         Fejk smile                                     Amanda

                                  Amanda och Sara


Crazy Golf

Hello :)

Denna veckan så har vi skola på förmiddan istället för eftermiddan. Det är så mycket bättre för då har man hela eftermiddan framör sig sen. Skolan var rätt rolig faktikst. 
 
Efter skolan åkte vi svenskar och spanjorer till ett litet ställe i Bournemouth för att spela minigolf. Vi var tvugna att dela in oss så att det var två svenska och två spanska i varje grupp,  så jag och amanda var med Javier och Gonzalo. Vi hade as roligt vi tog massa konstiga kort och vi lärde dom svenska.

Eftersom att det var så fint väder idag så åkte jag och mina rumskompisar till Stranden efter golfen. Jag och Amanda låg och stekte och fick faktiskt lite färg.
 Ikväll har vi vart i en stor park och haft tävlingar imot våra ledare :)

Kommer bilder från golfen imorgon :)

GRATTIS

Hej :) 
Idag fyller världens bästa lillebror år :)  Grattis  hoppas du har haft en bra fördelsedag :)




                                           GRATTIS 13 åringen

Christchurch

Hej :)

Idag har vi varit i en liten by som hette Christchurch  , var inte alls kul för det fanns inga roliga affärer så vi åkte hem rätt snabbt igen. Sen åkte vi tillbaka till Bournemouth och då gick vi och kollade på bio. Vi såg Eclipse ! Den var as bra. Jakob är ju inte lite snygg eller så !

Efter bion åkte vi snabbt hem för att äta occh sen tillbaka till stan igen. I stan var vi med spenjorerna och satt och snackade , var mysigt :)

Imorgon är det skola igen fast denna veckan har vi skola på förmiddagen istället. Imorgon fyller även min bästa lillebror år ! <3 
/H



Stone henge

Hejsan :)

Idag har vi varit på Stone henge. Det är stora stenblock mitt ute i ingenstans. Jag gick mest runt och tog kort utan att förstå nåt om stenarna egentligen. För själva stenarna var inte så roliga , men med roligt folk så blir allt bra :)

Efter det åkte vi till en liten stad som heter Salisbury. Det var en jätte mysig stad,  med små cafen och en å som gick genom hela staden. I Salisbury gick vi på en jätte stor marknad som hade allt från kläder till mat. I Salisbury så åt vi våra packed lunches. När vi satt där så kommer våran ledare och säger att den stora katedralen som var precis bakom oss var där som man spelade in Harry Potter!! Jag älskar Harry Potter , så jag och Amanda gick in där och tittade. Om man har sett alla filmer så känner man verkligen igen den långa korridoren och alla stora stenvalv.
Det var skit häftigt !

Efter Salisbury åkte vi tillbaka till Bournemouth och åt middag på Pizza Hut :) Nu ikväll ska vi se en film med Sarah. Tänkte bara säga till mamma och pappa att min mobil har blivit konstig har ingen teckning på mobilen endast nödsamtal så det är därför jag kanske inte svarar på sms. Saknar er mycket!



 


                                      En trött Hanna 

                                    I Salisbury



                            Någon konstig sak på torget

                            Harry potter, katedralen

                                      Skit stort !

                                             Tjejgänget

                                       Korridoren

                 



                          Det var alla bilder för idag
/H

Regn

Hej :)
Idag har jag varit så trött även fast vi fick sovmorgon. Aja,  imorse skulle vi vart på stranden och haft aktiviteter men det blev inte för att det regnade så mycket. Så vi gick istället och satte oss på ett cafe. Där satte de fyra vid varje bord. Två spanjorer och två svenskar. Det var roligt att lära känna dom lite mer.

Sen var det skola igen och det hände inget speciellt, så inget att skriva om de.

Ikväll har vi vart på disco igen , var roligt men inte lika roligt som förra gången.Tror det var för att vi va så himla trötta. Nu ska jag och Amanda fortsätta kolla på Dear john.
/H


                                  En bild från igår

....

Hände något konstigt när jag la upp bilderna så det är därför det är samma bilder  :)

Rubrik ?

Hejsan :)
 
Ja idag på förmiddan gjorde vi nåt som kallades treasure hunt , vi skulle typ gå och leta efter massa saker tex som en stor sop påse med massa skräp i ,  var as kul.

Sen var det skolan och idag blev vi indelade i våra grupper ,  hamnade i en jätte bra grupp så det blev bra. Vi har tre lektioner varje dag. En lektion med bara prat övningar , en med lite olika och en med skrivning.

Nu på kvällen var vi på stranden och gjorde grazy games ,  var inte så där jätte roligt så jag och
amanda åkte hem vid 9. Imorgon får vi sovmorgon!!! Så sjukt skönt för vi sover typ bara sex / sju timmar per natt.

Har snart gått en vecka har här varit så sjukt roligt så det har gått väldigt snabbt. Nu ska jag och Amanda kolla på en film Dear John så hörs imorgon. 
/H 


                           Sara i skolmatsalen


             Gonzalo med röd sprejfärg i håret




                                   HAHAHA




                     

                            Tre tuffa brudar :)

Disco

Hola
Dagen började med att vi åkte in till stan för att gå på ett museum som var så tråkigt så det är inte värt att skriva om.
Sen mellan klockan ett och fyra var vi i skolan,  vi tittade bara på film idag för de höll fortfarande på att dela in oss i grupperna så det var slappt.

Efter skolan skyndade vi oss hem och åt och sen fixa iordning oss för discot. Discot var hur roligt som helst vi dansade så att svetten rann. Det var så varmt inne på den klubben,  för det var typ 300 sts elever där inne.
Men det var i alla fall as kul vi var med de spanska pojkarna för de är roligast och snyggast haha.Sn direkt efter discot gick vi ner till stranden.Men där fick vi tydligen inte vara så våran ledare skickade oss därifrån.

Var en väldigt lyckad dag trots det tråkiga vädret. :)
/H



Bilder från stranden igår

 


                                 jag och mandis


        Manda och jag med en del av de spanska grabbarna :)


                           Vi med två söta spanjorskor 


                                          


                      Annie            Karin                   Linnea
 
Detta var lite av bilderna från strandekvällen igår :)

Club night

Hejsan hoppsan

Idag har det varit en jätte bra dag.  Dagen började med en Town walk runt i Bournemouth , hittade alla bra butiker och cafeer. Sen var det dags för första dagen i skolan , vi gjorde ett placerings test för att se vilken grupp man ska vara i och sen hade vi som en intervju med två lärare. 

Nu ikväll har vi varit på stranden med våran aktivitetsgrupp där det är snygga spanjorer hahah ,  vi spelade fotboll, badade och tog en massa kort. 

Imorgon får jag se om jag hinner blogga för vi har fullt upp hela dagen. Lägger upp bilderrna från ikväll så snabbt som möjligt. 
/H 


           Bild från dagen innan vi åkte tror jag :)

Poole shopping

Hejsan,  idag har vi varit och shoppat i en liten by som heter Poole. Det var en jätte mysig liten by som konstigt nog hade ett stort shopping center. Vi åkte dit med våran aktivitets grupp där det är folk från Norge, Danmark, Finland och Spanien. 

Shoppingen var hyffsat bra det är så mycket reor överallt så det är mycket skit också. Shopping centret hade Primark. Alla har sagt till oss att "åå Primark är så bra" ,  men jag hittade verkligen ingenting där jag tyckte att det var ganska mycket konstiga saker. Aja. Hittade i alla fall en Baseball jacka och ett linneså det var bra :)

Efter att vi hade varit i Poole åkte vi till Bournemouth för att bada as härligt i vattnet och väldigt stora vågor :) Bara det att vi badade så länge att vi kom väldigt mycket försent till middagen, ops.


Amanda och Emelie efter shoppingen.


      Elsa hittade världens coolaste solbrillor med medföljande keps.


                    Amanda med en jättefin hatt inne på Primark


 

                    Mycket folk på stranden i Bournemouth

London

Hello. Idag har vi varit i London på sightseeing. Det var roligt ,  men det var hur varmt som helst trodde att jag skulle svettas ihjäl haha.Tror att det var runt 30 grader i solen.  

Vi besökte massa olika kända platser i London så som Buckingham palace,Picadylli circus, the parlament,London eye och en stor park som hette någonting med st james tror jag. När vi gick runt i London så kände jag mig som en Japan som tog kort på precis allting. Jag tog verkligen kort på allting.

Nu till nåt helt annat ,  frukosten i England är jätte konstig. Våran värdmamma rostar vanlig toast bread och sen ställer hon fram Nutella, sylt och marmelad vi får inget pålägg och jag trodde hon skulle svimma av när jag sa att jag inte brukar äta flingor till frukost. Allt är ganska onyttigt faktikst.

Men imorgon ska vi åka till Poole det är en stad nära Bournemouth , där ska vi shoppa på Primark och sen bada i havet.
/H


Vi stannade till på vägen till London och då gick vi såklart till starbucks


                                          Big Ben


                               London eye


              Någon berömd kyrka som kungligheter gifter sig i


                                Buckingham Palace


       Det berömda hotellet från nothing hill,   The Ritz

Stranden

Hi :) Vi har som sagt varit på stranden för att lära känna alla STS elever lite bättre. Jag och Amanda var och badade nästan hela tiden det var så skönt i vattnet och det var väldigt salt. Men stranden är hur fin som helst knall blått hav och vit sand perfekt.

Efter stranden gick jag och Amanda och de två andra tjejerna vi bor med (Caroline och Josephine) till MC donalds för vi var as hungriga ,  även fast våran värdmamma hade lagat mat till oss , men det kan bero på att jag åt mellan 06.00 i sverige till 17.30 i England så jag behövde mat.

Imorgon är det ju London . I London ska vi åka på sightseeing. Vi ska tyvärr inte shoppa men nästa gång ska det shoppas och då ska vi även gå på en musikal :).  


På väg till strandpromenaden finns det en stor luftballong som brukar
kallas för Bournemouths eye.


En trött och sliten Hanna,  i en söt telefonkiosk


    Caroline                            och                             Josephine

I England

Hej! 
Nu är jag och Amanda i England. Dagen har varit  så sjukt lång .
Det började med att jag och familjen gick upp vid halv 3. Jag var  sjukt trött men kunde ändå inte riktigt slappna av och sova i bilen. Vi komi till Landvetter vid kvart i fem och checkade in bagaget. Sen skulle jag säga hej då  till familjen och jag grät så klart :S usch , kommer sakna familjen så mkt.

Sen åt vi frukost på landvetter och boardade sen planet. Flygresan tog 2 timmar så det tog inte alls lång tid.

På Heatrow körde vi runt med allt bagage på alla roliga rullband som bara går på golvet. DEt roliga var att jag och Amanda kom knappt fram för vi hade så himla stora väskor hahah.
På Heatrow fick vi sen vänta i två timmar på att andra STS elever skulle komma till flygplatsen , jag kan säga att det var långa och svettiga timmar !

Sen åkte vi vidare med buss till Bournemouth det tog en timma mer än det skulle för att det hade varit en stor olycka på motorvägen.

När vi var framme i Bournemouth fick vi träffa våran värdmamma som heter Sarah White , as rolig var hon och jätte snäll komemr trivas jätte bra. Vi bor med två andra svenska tjejer  , vi bor fyra stycken i samma rum! 
Ikväll ska vi till stranden och grilla , och imorgon ska vi till LONDON!! 
.På Landvetter, Två nervösa tjejor

På Heatrow :)

080710

Hej :) Hann inte blogga imorse för höll på att packa typ neccesären och massa annat. Sen stack jag till farmor och farfar och åt lunch och sa hej då, kommer sakna dom as mycket brukar typ träffa dom flera gånger i veckan.
Efter det åkte jag och klippte mig. Blev as nöjd för en gångs skull när jag klipper mig. Klippte inte så mycket men fräscha upp det typ.

Nu i eftermidda ska jag nog bara ta det lugnt och sen ikväll ska jag packa det sista.
/H 

Packning

Hej :) Jag och Amanda åker ju iväg på språkresa på fredag morgon. Jag tror planet går vid kvart i sju så det blir till att gå upp hur tidigt som helst.
Jag har i alla fall valt ut kläder jag ska ha med mig, det är hur mycket saker som helst jag har typ tatt kläder för fyra veckor eller nåt aja nu ska allt bara vikas ner i väskan.
Jag börjar bli väldigt nervös , det kommer bli as roligt men jag kommer att sakna familj och vänner väldigt mycket. Vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga eftersom att det är så mycket som händer hela tiden, men lovar att visa mkt bilder.
 

  Bild på en del av den 2 mil långa stranden i Bournemouth

070710

Tjena mitt bena.
Idag ska jag till stan med mamma och pappa för att köpa det som behövs till resan. Sen ska vi äta lunch. I eftermidda ska jag till apelviken igen för att vara med mina sysslingar. Jag tror vi ska bada och äta glass :).
 Jag bloggar ikväll.

outfit

Dagens outfit

Godis

Hejhopp igen. 
 
Sitter och lyssnar på musik, Miley cyrus cant be tamed. As bra låt jag tycker att hon gör bra musik som man blir glad av.
Aja jag och Anton ska snart cykla och köpa godis till ikväll. Får nog bli fyndmagasinet för jag orkar inte cykla så långt. När jag kommer hem så lägger jag upp dagens outfit :)   

Presenter

Mer presenter
Från:
          
Mamma&pappa      mina sysslingar    Moster och hennes man
                           
   
Mormor & Morfar       Farmor&Farfar

060710

Hallo. Idag ska jag inte göra så mkt ska nog mest ta det lugnt. Men ikväll kommer några kompisar hit och vi ska grilla och bara ha de mys. 
Men nu  kommer bilder på vad jag fick i konfirmations present. 

         
             Massa blommor                      Mamma & Pappa          Farmor & Farfar 
      Morbror och hans tjej

040710

Hola , igår hade jag fullt upp så hann inte blogga, först på morgonen var det nattvarden höll på att somna i kyrkan för att det var så drygt. Sen så åkte vi till mina sysslingar på apelvikens camping vi badade och massa annat. Sen på kvällen träffades konfa gruppen för att äta pizza. Vi satte oss vid färstningshörnan. Efter det stack vi vidare till ankaret. Vi badade och det var faktiskt skönt i vattnet. As roligt var det i alla fall. 

Idag ska jag inte göra så mkt tror jag , får se vad som händer. 

Konfirmerad!

Hej :) Denna dagen har varit så bra. Började med att jag gick upp ganska tidigt för att fixa iordning mig. Sen vid tolv åkte jag till kyrkan. Där skulle vi vänta en timme innan det skulle börja. Jag var så nervös för jag och Amanda skulle sjunga solo. i början av konfirmationen skulle jag tända ett ljus och det gick väl sådär haha. Jag skakade hur mycket som helst. Efter en stund var det dags för mitt och amandas solo och jag hade hjärtklappning. Men det gick väldigt bra faktiskt , jag är glad att jag gjorde det. Efter konfirmationen var det massa korttaging, och sen hem med släkten. Fick väldigt fina presenter , smycken och pengar . Jag kan visa smyckena sen. Jag har ju också fått en språkresa av mina föräldrar. Det kommer massa bilder imorgon.
/H

020710

Hej, det är as skönt väder ute. Idag är det sista dagen innan konfan så det är general repetion. Efter jag har varit på konfan så ska jag och familjen åka upp till bohuslän. Vi ska träffa släkt och grilla och annat mys. Kommer nog hem rätt sent ikväll så orkar nog inte blogga efter det så det får bli bloggning imorgon efter konfirmationen. Visar bilder då med :).
/H

010710

Hej,  idag har jag som sagt varit på konfan vi har övat massa inför lördag , det blir nog riktigt bra :) Sen så åkte jag, Amanda och Johanna till stan. Vi gick och fikade på Espresso house , sen gick vi runt i butiker fick med mig ett linne och en kjol hem. Sen stack jag och Amanda hem till henne en stund, och sen stack jag ner till stan igen för att möta upp mina föreldrar. Nu är jag hemma igen efter en lång med rolig dag. Ska ta och kolla på de nya avsnitten av the hills .
/H


  B-young

HM
RSS 2.0