Torsdag

Fick sluta skolan redan vid 11.30 då våran engelska va inställd. Åkte med elin hem en stund och gjorde lite mat och tittade på en film. Sen jag kom hem har jag typ packat, åker nämligen till Stockholm imorgon! Vilket ska bli otroligt skönt, behöver komma ifrån Varberg lite.
Om en liten stund ska jag åka på träning och sen direkt hem till Viktor för att sova där. Han åker till Napa en vecka imorgon så måste passa på att va med honom :)

Ha en bra kväll!


Morning

Drar mig snart mot skolan, har en slapp dag med bara två lektioner. Skönt de!



Steve Madden


Glad tjej!

Dålig uppdatering

Hej!

Det här med att börja blogga igen gick ju sådär känner jag! Men nu ska jag i alla fall fösöka få skrivit något inlägg varje dag, lovar dock inget.

Vad har hänt sen sist då? Det har varit grymt väder så har spenderat lite tid på stranden och har haft massa mysiga kvällar med fina vänner. Jag har även pluggat en del då det börjar närma sig sommarlov och de allra sista proven och inlämningarna ska göras.









Tuesday

Haft en rätt jobbig dag i skolan med många lektioner och på den sista hade vi samhällskunskaps prov, kändes som att de gick riktigt bra. Skönt att ha gjort klart de , nu är de bara 4 prov och en redovisning kvar innan lovet.

Om en stund ska jag ut och springa och sedan kommer min älskling hit :)
/H



Monday

140512

Hej :)

Ska snart sluta skolan för dagen och sen ska jag hem snabbt och plugga lite sen iväg igen på ett möte. Det är ungefär så intressant min dag kommer vara. Vill att det ska bli sommar och varmt nu, det är så tråkigt när det bara regnar och blåser jämt.

Positiv jag är idag! :)
/H


Snygg jeansjacka från Nolita som mer än gärna hade fått bli min.

Saturday

Hej på er :)

Är helt slut i mina ben, att springa 2.1 mil är nog typ de jobbigaste jag har gjort. Min tid blev 1.41 och det är jag väldigt nöjd med! Men nog tjatat om de , nu ska jag fixa mig för att sedan åka till Skällinge där jag ska spendera kvällen.

Ha en bra kväll :)
/H

Friday night

Sitter och kollar lite hockey och umgås med min bästa vän, nämligen en godispåse från hemmakväll :) haha nerå men sjukt gott är de.

Efter skolan så var farmor och farfar här och fikade lite och sen var jag ute och gick en lååång runda. Annars har de inte hänt så speciellt mycket :)

Ha en bra kväll!
/H


Fick bli en bild på gårdagens klädval

Friday

It`s friday !

Äntligen så är det snart helg, bara två lektioner kvar. Efter skolan ska jag inte göra så mycket, får bli en lugn kväll då jag ska springa Göreborgsvarvet imorgon. Sjukt taggad men samtidigt väldigt nervöst!

Hörs senare :)

Nelly








Snyggt från Nelly

Torsdag

Hejsan!

Är i skolan och har min sista lektion för dagen, slutar vid 13.40 inte helt fel. Efter skolan så är mitt liv inte mer intressant än att jag ska hem och plugga,  men ikväll ska jag nog hem till Viktor och sova där.

Uppdaterar mer hemma sen :)
/H


Alltid lika söta

onsdag

Hej!

Har haft en riktig toppendag även om inte vädret har varit de bästa kanske! Hade först en kort skoldag och sen cyklade jag, Elin, Leah och Annie hem till Elin och bakade scones. Blev riktigt goda , testade att göra med hallon i degen och det var nästa ännu godare än vanliga.
När jag kom hem så hade min saknade bror kommit hem, han har varit i Tyskland en vecka och det har varit lite tomt utan honom. Han hade köpt med sig massa godis hem till mig, tror han känner mig rätt bra ;) Sen åkte vi in till stan och åt på Black Pearl. Var länge sen jag spenderade lite tid med bara familjen så de va mysigt!

Resten av kvällen har spenderats tillsammans med mina samhällsböcker, inte allt för roligt men det är inte långt kvar till sommarlovet nu så de får funka :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova riktigt länge, börjar inte försen 11.00 imorgon.
/H




Love shoes


JA TACK!

monday

Hej!

Jag skrev ju att det skulle bli lite mer roliga inlägg idag, men vet inte riktigt vart all tid tog vägen så har inte riktigt hunnit med att sätta mig framför datorn. Får göra det imorgon istället!

Min dag har varit helt okej , började med en låång skoldag och sen direkt hem och ut och springa. Sen hann jag nästan bara hem för att äta och sen iväg på innebandy möte. Längtar riktigt mycket till nästa säsong kommer igång, kommer nog bli riktigt bra :)

Nu: Ekonomi plugg!
/H

back on track

Hej!

Det var ett tag sen jag bloggade nu, men har blivit mer och mer sugen på att börja så tänkte blogga någon gång i veckan kanske :) Har en kompis som håller på att fixa på min design så den blir lite mer somrig och ljus och den kommer väl upp rätt snart med.

Återkommer imorgon med lite roliga inlägg
/H


RSS 2.0