Dålig uppdatering

Hejsan :)

Ber om ursäkt för den extremt dåliga uppdateringen men har inte riktigt haft något att skriva om. Har typ varit en vanlig vecka förutom att jag stukade foten på träningen så jag har hoppat på kryckor. Men nu börjar det bli bättre.

Men från igår och till idag så har jag sovit hos min mormor och morfar , jätte mysigt. På förmiddagen idag så kom pappa och hämtade mig och min lillebror och så åkte vi inte till stan. Köpte en stickad kofta och lite annat smått.
Hörs om en stund igen.
/H


Inredning

Otroligt söta kuddfodral 




HM

Snyggt från HM






Sjukling

Hejsan !

Fårlåt för att jag har varit lite off på bloggen idag. Jag har nämligen fått öroninflammation och ett pyttelitet hål på trumhinnan. Så nu ska jag ta pencelin i fem dagar, Woho!. Eller inte, hör som en kratta på ena örat också och kommer göra det i ungefär en vecka till. Men det är bara att bita ihop :)
Kommer snart ett mer positivt och roligt inlägg.
/H



Onsdag :)

Halloj !

Sitter och lyssnar på musik. Just nu lyssnar jag på "Mine" med Taylor Swift , älskar nästan alla hennes låtar.

Har inte hänt så mycket speciellt idag. Har bara pluggat och kollat på tv. Men om en stund ska jag och träna, fys och vanlig träning.
/H


                             Me today :)

Nytt rum

Nytt rum!

Om ett tag ska jag göra om på mitt rum. Ska byta tapet , ny garderob , tv bänk osv. Längtar jätte mycket ska bli kul att få köpa massa nytt. Har gjort ihop ett litet collage med lite inspiration.
/H


                                 Rummet ska gå i vitt, silver, rosa och svart :)

Tisdag :)

Hej!

Slutade skolan vid tjugo i tre och sen åkte jag direkt ner till vårdcentralen för att ta vaccinationsspruta inför Thailands resan. Jag hatar verkligen sprutor , det spänner och känns jätte obehagligt usch.

Kom hem vid fyra ungefär och sen dess har jag skrivit på ett teknik arbete jag ska lämna in. Rätt svårt är det och teknik är inte riktigt mitt favorit ämne. Det var min tisdag det!
/H


                     Så värt att ta en spruta för haha :)

Odd molly


                              Så söt tunika

Träning och tv

Halloj :)

Sitter och kollar på svenska Hollywood fruar. Vissa utav dom är verkligen blåsta , väldigt underhållande.

Kom hem från skolan rätt sent idag så hann inte göra så mycket innan det var dags för träning. Riktigt bra träning idag och det är alltid skönt att få träna, jag känner mig mycket piggare då. Aja , vi hörs om en stund igen.
/H


Söndag

Hej :)

Gårdagen var riktigt rolig, var på Halloween fest hos Frida. Jag var utklädd till katt , fast jag hade bara ett par öron. Kom i säng rätt sent och så var jag upp tidigt idag så har varit ganska seg. Men annars så har sista dagen på lovet varit bra. Jag var och kollade på mitt lag som spelade match och sen har jag bara kollat på massa Gossip Girl avsnitt.
Nu ska jag bara städa upp på mitt rum och sen ska jag gå och lägga mig. God natt :)
/H


                  Bästa Tjejerna ,  fast Frida saknas !

Godmorgon

Godmorgon :)

Idag ska jag och min familj åka till några vänner som har flyttat. Sen lite senare ska jag spela match.
Får se vad som händer ikväll, förhoppningsvis händer något roligt.
/H

Shopping



Fredag :)

Hejsan :)

Har varit på stan idag igen, fast med mamma och bror. Vi kollade mest på kläder till min bror men hann kolla lite och fick även med mig en sak hem. Visar lite senare.
 Ikväll så ska jag till Jennifer , jätte länge sen vi träffades så blir riktigt roligt.
/H


                                     Dagens outfit

Torsdag :)

Shit vad dagarna går snabbt när det är lov!

Cyklade in till stan vid 11 , tog hur lång tid som helst för det blåste ju storm. Var med Bella och Hilda,  vi pratade om lördag som ska bli sjukt roligt. Det är Halloweenfest och jag ska vara katt, kanske inte bästa fantasin menmen.

Snart ska jag dra iväg på spelarmöte och träning med innebandyn, får se hur mycket jag ska va med för har blivit förkyld igen.


                        Bild från förra lördan

Onsdag :)

Hola :)

Idag har jag varit och ätit lunch hos farmor och farfar, man får alltid lika god mat där. Sen så har jag satt in massa bilder från England i mitt fotoalbum.

Nu sitter jag och kollar på Gossip Girl som jag har blivit helt beroende av. Har väldigt lätt för att bli helt galen i serier.
/H


                                  Dagens outfit  


Shopping


                           Linne från Bikbok

Måndag

Tänkte bara säga att det är såå skönt att ha lov! 

 Min första lovdag har varit bra. Har varit på stan med Amanda och Clara. Fikade på Espresso House och snackade massa.
 Sen gick jag och Amanda hem till henne och kollade film, så blev vi så sugna på chips så vi stack ner till Kvantum och köpte två påsar haha. Sen kom även Bellis hem till Manda och vi tittade på Vampire Diares. Har aldrig sätt det förut, men det var faktiskt bra.

Nu sitter jag och tittar på Svenska Hollywoodfruar :)
/H




RSS 2.0