Happiest girl in the world

Sitter i min säng och skriver på en engelska läxa som ska in på torsdag. Bra Hanna att du gör de i tid, pluspoäng till mig själv ;) Annars längtar jag bara lite allmänt till Avicii som är ynka 3 veckor bort. Rätt chill att vi åker bil dit så blir de inte massa jobbigt med tågtider och skit! Åh va glad jag är idag :D Fattas dock en sak som skulle göra mitt liv ännu lite bättre.. men de kan jag förklara någon annan dag för nu ska jag kolla Gossip girl som har blivit som en drog.
Natti och puss på er
/H




Avicii med de tre bästa kan ju inte bli roligare<3

310112

Godmorgon !

Sitter på en underbar spanska lektion som faktiskt snart är slut. Jag är så sjukt glad, i helgen så bokade nämligen jag, Leah och Carro resa till Cannes. Vi ska dit i Augusti och vara i väg i en vecka, det kommer bli riktigt grymt :) Längtar jätte mycket tills dess!

Idag efter skolan ska jag va med Viktor en stund, alltid lika mysigt! Sen tänkte jag gå ut och springa en runda i det fina vädret.
Nu ska jag ha lunch :)

270112

Tjenare tjenare :)

Idag är jag pigg och kry, riktigt skönt att det bara varade en dag! Hade en riktigt go och lång sovmorgon till 11.00 och sen var det bara två lektioner i skolan. Efter sista lektionen så hade jag utvecklingssamtal, går faktiskt rätt bra för mig just nu. Förutom att läraren klagade på att jag och Leah är borta från samma lektioner ? ;)

Ikväll har jag varit på Warberg match med La familia, blev en välbehövlig seger för hemma laget. Nu blir det snart sängen för min del, ska upp väääldigt tidigt imorgon.
Hörs imorgon , pussss
/H

260112

Usch ingen bra onsdag , har blivit sjuk vilket jag nästan aldrig är. Har feber och mår bara allmänt blää. Återkommer när jag mår bättre :)

Odd Molly


Vill ha!

250112

Tjenixen :)

Nu var mina jobbigaste dagar på veckan gjorda, känns rätt gött. Har fått reda på att vi ska ha massa prov nu veckorna fram till sportlovet inte det roligaste kanske men har i och för sig inte så mycket i skolan annars.

Efter skolan så gick jag ner till stan, fick med mig en tröja från Wilma. Längtar tills jag får lönen så jag kan shoppa lite mer fina vårkläder :) Om en liten stund så ska jag åka med pappa och min bror och träna lite, har fått för mig att jag ska springa Göteborgsvarvet så de är väl dags att börja träna inför de nu. Vill ju helst klara mig levande ur de 2,1 milen!



Nya tröjan, och vilken ren spegel jag hade såg jag nu ;)

Natti


Glad tjej efter vinst med 2-1! Nu sitter jag och kollar på Mamma mia som förövrigt är min favorit film :) Blir nog dock snart sängen för min del, är grymt trött.
Natti på er !
/H

220112

Godmorgon :)

Jag var ju som sagt hos en klasskompis igår, det var väldigt roligt då jag kände de flesta som var där. Det blev en rätt tidig kväll eftersom att jag har match lite senare idag. Det är derby mot Läjet som gäller, matcherna mot dem brukar vara rätt tuffa så vi kommer få kämpa på bra!

Nu ska jag upp ur sängen och börja plugga lite!
/H




210112

Hej :)

Äntligen har snön kommit till västkusten med, tycker att det är så mycket mysigare med snö än bara massa regn och blåst. Fast antagligen så ligger de väl inte kvar på marken så länge ;)

Idag har jag varit på stan en stund med mamma och sen har jag mest tagit det lugnt. Ikväll ska jag hem till en klasskompis på fest, blir nog väldigt roligt!
Återkommer senare med kvällens outfit och så :)
/H

200112

Hej :)

Nu sitter jag på spanska lektion som är den näst sista lektionen för dagen. Innan så fick vi massa information om inriktningar på linjen och vad man kan göra för tillval. Väldigt krångligt med alla meritpoäng som tydligen är väldigt vitkiga, spanska är ett ämne som ger meritpoäng så måste tyvärr läsa det ett år till ! Annars så känns det faktiskt bra med de val jag ska göra :)

Idag efter skolan ska jag med pappa till stan en stund och sen lite senare så ska vi ha släktkalas för mamma. Blir nog en bra kväll eftersom att min gose kille också ska va med :)
Skriver mer senare.
/H




190112

Tjenare :)

Kom hem från träningen för en liten stund sedan och nu ska jag försöka ta tag i min spanska läxa.

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Sen så åkte jag och Leah hem till mig och började baka kanelbullar, vi var så grymt sugna på någon god fika. Som tur var så blev dom lyckade, tur jag hade Leah är inte så bra på att baka om man säger så. Lite senare så kom även Carro, så vi har haft en mys eftermiddag med nybakta bullar och Oboy.
Ne nu ropar böckerna efter mig ;) Ha en bra kväll !
/H





180112

Hejsan :)

Var ju som sagt på bio igårkväll, jag tyckte att Hamilton va helt okej. Inte det bästa jag har sett men inte heller dålig, så den är sevärd :)

Idag började jag inte skolan försen 11.10 as gött att få sova ut, sen slutar jag vid tre. Då ska jag direkt till jobbet och jobba i några timmar och sen hem och iväg på träning. Så har en del att göra :)
Hörs senare !
/H

Smycken

Snygga smycken från Oxxo Design och Lite kalabalik









170112

Goddagens :)

Har samhällskunskap vilket är min sista lektion för dagen, den är dock ända till fyra. Efter skolan ska jag hem lite snabbt och sen tillbaka till stan för att gå på bio. Ska gå med några kompisar och vi ska se Hamilton, har hört att den ska va väldigt bra. De flesta filmerna som Mikael Persbrandt är med i brukar vara värda att se faktiskt :)

Skriver mer sen om hur filmen var :)
/H


Alltid lika söta

160112

Hej :)

Riktigt dålig uppdatering, har haft fullt upp hela helgen så har inte riktigt funnits tid. Jag har bla jobbat första gången på mitt nya jobb, de gick riktigt bra. Skönt att ha ett helgjobb och sommarjobb fixat :)

Idag går jag i skolan till 13.20, gött med en kort dag. Sen ska jag hem och fixa lite för idag fyller världens bästa mamma år, så ikväll ska vi fira henne med paket och mys.

Ha en bra dag!
/H





130112

Goddagens :)

Nu är det helg igen och det firar jag med att spela match. Det är serieledarna Halmstad som ska krossas ;) Sen efter matchen blir det mys med min favorit, blir dock inte så länge börjar nämligen jobba klockan 8 imorgon.

Ha en bra kväll !
/H

Kläder

Dessa kläderna hade gärna fått hoppa in i min garderob :)











120112

Tjaaa !

En riktig slappis dag var det i skolan , skönt de. När vi slutat gick jag ner till stan en stund och köpte en present till mamma som fyller år på måndag :) Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket alls, måste försöka ta tag i att göra min spanska läxa men det är ju så grymt tråkigt ! Ska i alla fall snart på innebandy träning , hoppas jag kan bli på lite bättre humör där.

Känner att detta var ett väldigt roligt och intressant inlägg ;)
Skriver senare med lite roligare text och bilder!
/H

110112

Hej :)

Idag när jag kom till skolan så fick jag reda på att min första lektion var inställd, inte roligt alls att få reda på det så sent. Men skoldagen blir ju lite mindre jobbig i alla fall ;) Efter skolan ska jag jobba i någon timme och efter det så ska jag träna. Blir en stressig och lång dag!
/H



Shopping



100112

Hejsan !

Första skoldagen 2012 är gjorde vilket kändes helt okej faktiskt. Tycker att det kändes helt okej att börja skolan nu efter ett bra jullov :)
Idag efter skolan har jag inte gjort mycket alls, var så trött så somnade en stund. Sen så har jag läst med ska nämligen vara klar med en engelska bok imorgon. Jag läser "the boy called it" jag brukar inte tycka att det är roligt att läsa men den här boken var riktigt bra. Den är gripande då pojken som boken handlar om blir grovt midsshandlad av sin mamma.
Så den kan jag rekommendera!
Men nog om det, nu ska jag fixa iordning på mitt rum lite.

Tänkte även lägga in lite shopping från igår, så kika in om en stund :)
/H

090112

Godmorgon :)

Igårkväll var som sagt Leah och Carro här, blev massa snack om vad som hänt medans jag har varit borta och sen kollade vi film. Vi såg på Friends with benefits, jag tyckte att den var riktigt bra :)

Om en stund ska jag in till stan och fixa lite saker och sen kommer Leah och Carro in en stund också. Efter det så ska jag vara med Viktor.
Ne dags att skynda på lite , hörs senare :)
/H

080112

Har en riktig slappis dag, känner mig fortfarande rätt trött och sliten.
Mormor och morfar har varit här en stund i eftermiddag och fikat. Var rätt länge sen jag träffa dem så det var mysigt. Nu sitter jag och kollar innebandy på tv, Warberg spelar mot Storvreta än så länge så går det väl inte så bra för Warberg men de kommer ;)
Lite senare ikväll kommer Carro och Leah hit, blir nog bara att kolla film och mysa skulle jag tro. Dom är lite saknade faktiskt för vi har ju inte setts på några dagar och i vanliga fall träffas vi nästan varje dag :).

Nu åter till innebandyn!

Hemma!

Hej på er :)

Kom hem från Gothia rätt sent igårkväll, och då var jag helt slut så gick och la mig direkt typ. Jag har haft en grymt rolig helg tillsammans med ett riktigt bra lag. Vi lyckades ta oss vidare till kvartsfinal efter en tuff åttondelsfinal där vi verkligen kämpade som ett lag. I kvartsfinalen tog det tyvärr slut då vi förlorade mot IBK Göteborg, en tung förlust eftersom vi inte var sämre än dem men orken fanns inte riktigt. Jag är i alla fall stolt över att vi tog oss såpass långt :)





<3



Gothia

Gokvälla :)

Ikväll har jag varit och kollat Warberg match med Hanna och Carro, blev vinst för Warberg :) Ska snart gå och lägga mig för imorgon ska jag upp tidigt för att åka på Gothia cup. Är grymt taggad och de kommer bli as roligt. Är borta tills söndag så blir ingen bloggning försen dess :).

Ha en bra helg för det ska jag !
/H

040112

Godmorgon :)

Har börjat min dag med att packa inför Gothia, tycker att det är så svårt att packa blir alltid att man tar med för mycket kläder som man egentligen inte behöver. Men nu har jag i alla fall lyckats bli klar. Om en stund kommer pappa och hämtar mig och min bror så ska vi äta lunch på stan. Sen får jag se lite vad som händer :)

Ha en bra dag :)
/H

030112

Tjena mittbena :)

Idag på förmiddan åkte jag till stan med Leah en stund, kollade runt lite. Ska dock spara mina pengar till gothia, så fick inte köpt någonting. Efter stan så var jag med Viktor en stund och sen efter de, direkt hem och iväg till Bua för att spela match. Inga kommentarer om den matchen haha , men nu taggar vi Gothia istället!

Nu sitter jag och snackar skype med Leah och Carro, vi kollar på massa roliga parlamenten klipp. Kan sitta och skratta åt sånt här hur länge som helst :D


Nyår

Godmorgon :)
Shit va skönt det var att få sova ut idag, har nog aldrig varit så trött som jag var igår! Det har blivit lite dåligt med bloggandet dem senaste dagarna men har knappt varit hemma eller suttit vid datorn.

Tänkte i alla fall berätta lite om nyår. På dagen var jag och Leah hemma hos henne och laddade upp med lite våfflor och annat gott. Sedan stack vi till Carro för att fixa oss, var där rätt länge innan vi drog till Amanda för att äta trerätters. Hos Amanda var vi ett gäng goa brudar som åt, skrattade och dansade, hade riktigt roligt :) Vid nio cyklade alla tjejer till Södra näs där vi gav den på dansgolvet ;). Lite innan tolv så började vi cykla till stan igen, trots några snygga vurpor så hann vi faktiskt till fästningen innan tolv slaget. Efter fästningen så åkte jag ,Leah ,Carro och Hanna på efterfest i Träslöv. Det var väldigt dött där, så vi drog ganska snabbt hem.
Min kväll kunde inte blivit så mycket bättre faktiskt!










Fick bli lite fian iphone bilder :)
RSS 2.0