Torsdag :)

Halloj :)

kom hem från skolan vid kvart över fyra. Slängde i mig lite mat och sen kom Jennifer hit. Äntligen så hade vi lite tid att vara. Fast hon hade med sig plugg hit så vi satt och pluggade och snackade om allt som har hänt sen vi träffades :)

Nu ska jag snart iväg och träna , men innan träningen så ska vi ha ett spelarmöte :) Hinner inte blogga mer idag så hörs imorgon.
/H


                         Gammal bild :)

Träning

Drar mig mot träningen , hörs imorgon :)
/H

Odd Molly


        Den här Odd Molly blusen fast i ljus rosa , Så snygg

Onsdag

Hejsan :)

Kom hem från skolan för ungefär en timma sen och nu gör jag inte så mycket, men måste ta tag i lite plugg om en stund. Sen lite senare ska jag åka och träna :)

Igår va jag och hämtade ut min iphone ! Tog ungefär bara två veckor att få den så det var inte så farligt.Aja nu ska jag plugga lite så bloggar om en stund igen.
/H


Jennifer Nilsson


              Saknar dig så sjukt mycket !<3

Shopping

Plugg.........

Hejsan :)

Sitter och pluggar för fullt. Vi har matte prov på onsdag så jag som inte är så bra på matte får sitta och plugga hur mycket som helst! Sen ska jag läsa en bok som heter " Ett ufo gör entre" och frågorna till det ska vara inlämnade på måndag så måste skriva massa på det. Väldigt intressant och roligt inlägg det här blev :)
 Bloggar om lite roligare saker om en stund!
/H

Film

Hej igen :)

Sitter och kollar på filmen " jakten på lycka ". Det är Will Smith som har huvudrollen och hans son är även med. Den är faktiskt riktigt bra synd att jag är så trött så att jag inte orkar se hela bara. Får ladda ner den istället.

Imorgon efter skolan ska jag till stan och fixa lite saker så bloggar efter det :)
/H

Film

Hej igen :)

Sitter och kollar på filmen " jakten på lycka ". Det är Will Smith som har huvudrollen och hans son är även med. Den är faktiskt riktigt bra synd att jag är så trött så att jag inte orkar se hela bara. Får ladda ner den istället.

Imorgon efter skolan ska jag till stan och fixa lite saker så bloggar efter det :)
/H

Lördag och söndag :)

Halloj :)

Kom på att jag inte bloggade igår :S Jag åkte in till stan med pappa och Marcus för att kolla hur lång tid det dröjer innan jag får min iphone. Dom sa att det skulle ta ungefär två veckor till ! Jobbigt att vänta men det är värt det.
Sen gjorde jag inte så mycket innan kvällen då jag cykla till Bella och va med henne och Frida, snacka och skratta massa haha :)

Idag har jag jobbat och kollat innebandy. Kollade på damlagets första seriematch, dom förlorade men inte med mycket! Ska snart städa upp lite på mitt rum och kolla på tv.
/H


                            Gårdagens outfit


                                 Dagens outfit

Boots



Stan

Hejsan :)

Idag har jag som sagt varit ledig, så jag har varit på stan med mamma. Var länge sen bara vi två var på stan så det var roligt. Fick med mig ett par vanliga svarta thights från gina och ett par skor, riktigt nöjd med skorna!

Sen jag kom hem från stan så har jag kollat på idol avsnittet från igår och tagit lite kort. Ikväll är det bara jag, mamma och marcus som är hemma så vi ska ha lite myskväll framför idol. Låter som värsta idol nörden haha :)
Ja det var la vad jag har gjort idag. Bloggar om en stund igen :) 
/H


                                 Tröja: Odd Molly
                                     Jeans: JC

Thights




                                          Snygga thights från HM

Lång helg :)

Hej :)

Hade en lång sovmorgon idag började inte förren 09.50. Sen var det en helt okej dag i skolan känns rätt okej faktiskt med tanke på att vi har studiedag imorgon :)

Efter skolan har jag inte gjort så mycket, bara kollat lite på idol avsnitt som jag har missat. Mina favoriter i idol är Sanne och den norrländska polisen riktigt grymma! Om en stund ska jag åka och träna Innebandy. Hörs om en stund igen.
/H




Onsdag

Tjena :)

Skolan idag var bra. Jag, Amanda, Pernille och Julia hade as skoj på rasterna. Vi tog speglar och bländade massa folk,  det roligaste är när folk blir irreterade hahah. Så bra humor när man är trött :)

Efter skolan så har jag pluggat på spanska glosor och läst en bok som vi ska läsa i svenskan.  Nu ska jag snart  åka och träna innebandy med fys innan,  Härligt!
Har inte så mycket mer att skriva så ses :)
/H

Stickad kofta



                           Såå snygg kofta

Måndag

Hejsan hoppsan :)

Sitter och pluggar inför ett musikprov som vi har imorgon, det är inte så mycket vi ska plugga på så det är helt okej.

Har såklart vart i skolan idag, dagen gick faktiskt rätt snabbt vi hade två av mina favorit ämnen engelska och so.  Vi fick också tillbaka lite läxförhör som gick väldigt bra. När man får tillbaka läxförhör som går bra så känns det verkligen värt att plugga. Men nog tjatat om skolan :)

Nu ska jag fortsätta att plugga och lyssna på musik.
/H


                   Har inga nya bilder så får bli en gammal :)

Hos kusinerna

Sitter hos kusinerna, vi spelar lite ps3 och lyssnar på musik,  rätt mysigt faktiskt :)

Igår såg jag på Camp rock 2 , den var ganska bra och musiken var riktigt bra det är den jag lyssnar på nu. Det var en jätte fin balad som jag älskar. Rekomderar er att se den.

När jag kommer hem visar jag dagens outfit :)
/H

Söndag

Hejsan :)

Har inte gjort så mycket än idag , men om två timmar så ska jag på släktkalas. Det är min kusin Johan som fyller år så vi ska fira han.

Det är ju val idag med. Är väldigt intresserad av politik så jag tycker att det är roligt att följa.
/H

Lockar

Eftersom att jag inte hade så mycket att göra i eftermiddag så lockade jag håret med plattången. Blev faktiskt helt okej :)

Vinterjacka


       Skit dålig bild , jackan är mycket snyggare i verkligheten :)

Fredag, Lördag

Hej bloggen :)

Igår (fredag) så hade jag och en klasskompis tjejmiddag , eftersom att båda precis har fyllt år. Vi snackade massa och hade jätte mysigt , riktigt lyckad kväll :) Har tyvärr inga bilder.

Idag så har jag varit på stan en stund med Pappa , köpte en ny vinterjacka och så beställde vi min iphone som jag fick i födelsedagspresent. Den skulle komma om cirka två-tre veckor,  trodde att det skulle ta ännu längre tid så det var bra. Efter stan så har jag inte gjort så mycket farmor och farfar var här en stund och fikade annars har det inte hänt så mycket. 

Hörs om en stund :)
/H

 


Dagens outfit

Skoljoggen

Hej :)

Har sprungit skoljoggen idag, den är en mil så är helt slut nu orkar knappt gå upp för trappan :). Efter att jag och Amanda hade sprungit klart så åt vi alldeles för tätt inpå så det slutade med att båda mådde rätt illa , så jag åkte hem från skolan lite tidigare. Nu vet jag i alla fall att man inte ska äta för tidigt efter haha :)

Nu har jag massa plugg som jag håller på med samtidigt som jag kollar på 90210. Lite senare ikväll är det innebandy träning, inte för att jag vet hur jag ska orka det.  
/H


                       Shit vad jag saknar England !

Måndag

Hej :)

Efter skolan så stack jag till stan med Bella , efter en stund kom Amanda också. Vi gick runt och kollade skor till Bella och hon rätt många olika , hon la nog undan fyra par tror jag haha :) Sen kollade jag på en Vinterjacka som jag väldigt gärna vill ha,  men får se hur jag gör.

Nu sitter jag och pluggar engelska och tittar på tv , kan inte plugga utan ljud runt omkring mig så måste ha på tvn eller lyssna på musik :).  Hörs kanske lite senare.
/H


                               Den här fast i svart



Fredag, Lördag

Hej :)

Min helg har varit jätte bra än så länge.
Igår morse kom familjen in och sjungde för mig och gav mig presenter. Fick en Iphone 4, perfym och en bok, blev skit glad :)
Sen jag kom hem från skolan så ropar mamma på att jag ska komma upp till mitt rum, och när jag kom upp så började det spelas musik under mitt täcke. Så när jag lyfter på täcket så ligger Jennifer där  och sen hoppar Linnea fram under skrivbordet , haha crazy girls. Så söta som kom hem till mig för att säga grattis, dom stannade hos mig en stund och bara snackade om massa eftersom vi inte träffas så ofta. Jätte mysigt!

På kvällen hade jag släktkalas , fick smycken kläder och pengar, jätte fina smycken och kläder kan visa någon dag. Dagen var i alla fall vädligt lyckad :)

Idag har jag och familjen varit i Halmstad och shoppat och kollat på fotboll. Vi tittade på Bois-Halmia och Bois vann vilket betyder att dom går upp till division 1. Riktigt rolig match faktiskt. Har inget mer att skriva så vi hörs väl imorgon :)
/H


                                Gårkvällens outfit

15 år

Tänkte bara säga att jag fyller 15 imorgon haha :)

Thailand

Vet inte om jag har berättat att jag pch min familj ska åka till Thailand i vinter. Ska till Koh lanta som ligger i närheten av Krabi, längtar jätte mycket. Det ska bli så skönt att komma iväg till värmen.  Vi åker den 4 Januari och är iväg i två veckor :)



Hotellet vi ska bo på , som ligger precis på stranden




Dagens outfit


                         Dagens outfit

Läxor

Halloj :)

Började inte skolan försen tio i tio idag så hade en lång sovmorgon. Slutade vid tre och gick dirket till kören. Har börjat i skolans kör, älskar att sjunga så det kommer bli skit skoj med konserter och uppvisningar.

Nu sitter jag här och pluggar som vanligt haha :)

Nytt




                           Boots från eurosko


                          Klänning från Gina tricot

 

8 september

Hejsan :)

Va en bra dag i skolan idag , hade matte två gånger så det börja äntligen gå lite bättre för mig inom det ämnet.
Vi slutade vid tio över tre och då cyklade jag hem. Sen jag kom hem har jag pluggat spanska och skrivit engelska.

Klockan kvart i åtta så är det dags för träning, vi ska ut och springa i en halvtimma så det blir nog en rätt jobbig träning. Men det är bara skoj :)


                     Jag förra sommaren

Hej igen

HEj :)

Det var en vecka sen jag blogga nu ! Men har haft fullt upp med skola och träning. Jag hoppas att jag kommer hinna blogga lite i alla fall.

Dagen i skolan var lång.....           När jag kom hem började jag plugga och det har jag gjort sen dess, har tränings fri dag idag så jag ska städa lite på mitt rum och plugga lite mer! Ska också ta kort på ett par skor och en klänning som jag köpte i helgen :) 

RSS 2.0