Shopping


Från BIKBOK

Från TARA

Jackan köpte jag på Chicy.se för en vecka sen

Från min mosters affär

Armband från Raglady och mössan från min mosters affär

Blev lite bilder på shopping från senaste veckorna :)

Måndag

Hejsan , första dagen på lovet och det är så skönt att vara ledig!

Idag har jag varit på kungsmässan med Carro och Leah , vi har shoppat så klart och även planerat helgen, som kommer bli riktigt grym. Kom hem runt halv fem och sen var det dags för träning. Rätt jobbig träning med mycket fys, men de är skönt så här efteråt.

Kommer bilder på shoppingen idag eller imorgon.
/H

Sunday

Hej på er :)

Min kväll igår var riktigt rolig. Började ju som sagt med förfest hos mig , vilket blev riktigt lyckat. Sen stack vi iväg på lokalfest  där det faktiskt var över förväntan. Det var  typ bara folk som man kände där så det var roligt.






<3


Min söndag började tidigt med jobb. Var riktigt segt att gå upp efter få timmars sömn, men det gick tillslut. I eftermiddag så var jag hos min mormor och morfar en stund och fikade (a), sen kollade jag innebandy med Leah, Hanna och Emelie. När matchen var slut gick vi till Campino så satt vi där och snackade massa.

Ikväll har jag och Leah var ute på en lååång powewalk, myspys !
Ha en bra kväll :)
/H

Fiesta

FEEST



Saturday

Hej :)

Har helt glömt av att blogga denna veckan , men nu kör vi igen.

Äntligen höstlov och lovet börjar bra med halloween fest. Först ska lite folk komma hem till mig för att förfesta lite och sedan sticker vi på fest. Väntar på att Carro och Leah ska komma hit , så ska vi fixa oss tillsammans. Känner på mig att denna kvällen kommer bli bäst.
/ H

Tisdag

Sämst uppdatering här , men har väldigt mycket saker i skolan så här veckan innan lovet.

Sitter på företagsekonomi lektion, rätt chill. Pluggar bara till provet som vi har imorgon. Efter detta ska vi ha sista lektionen som är samhällskunskap. Sjukt lång lektion men det brukar kunna gå rätt snabbt.

Senare idag ska jag plugga och sen ska jag iväg och spela match i Falkenberg. Är riktigt taggad, och det är vinst som gäller!
/H


Fin bild från i lördags

Friday

Det är fredag och äntligen helg.
Ska snart dra mig till stan för att köpa något gott att ha till Idol ikväll. Ska kolla med två kompisar , blir nog riktigt mysigt.

Imorgon ska jag spela min första match för i år känns nervöst, är ju lite ovan vid matchtempo än så länge. Men det ska nog gå bra! Håller tummarna för att mitt knä ska hålla.
Ha en bra kväll :)
/H


When love takes over

Sitter i mitt lilla rum och försöker plugga , men tankarna är någon helt annanstans. Jobbigt när man verkligen inte orkar plugga men vet att man måste.

Dagen har varit seg och har bara gått åt till plugg och träning. Träningen var rolig och jobbig, körde en konditions sak i slutet så känner mig rätt seg nu.

Detta får bli det sista för idag , God natt
/H


Thursday

Sovmorgon till 11.10 idag , helt okej!

Har inte så myket planerat för dagen förutom plugg och träning , så få se lite vad som händer.
Hörs senare!
/H


Så här snygg och skev känner jag mig idag

Träning


Drar och äger lite på träningen, puss !

Skinnpaj


Beställd !

MET


Snygga jeans från MET

Wednesday

Ligger på mitt golv och pluggar samhällskunskap , känns som att jag kan det helt okej.
Dagen började bra ,  men sen var det en person som fick mig på dåligt humör. Man ska aldrig förvänta sig någonting , man blir bara besviken. Det jobbigaste är att jag tycker om den här personen så mycket! Aja hoppas att det löser sig tillslut.
/H

Tuesday

Tjenare ! Kom precis hem från en PW med Leah. Va ute rätt länge , riktigt skönt :) Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på att Desperate Housewifes ska börja.
/H


Gammal bild

Sunday

Hejsan !

Min kväll igår va bra,  först så var jag, Leah, Carro och Molly här och spelade lite spel ,drack osv. Var riktigt roligt och vissa blev ju lite mer fulla än andra ;) Sen cyklade vi in mot stan där vi cyklade åt lite olika håll. Kom hem vid ett tiden och slocknade nästan direkt.

Min söndag har bestått av att kolla innebandy, mitt lag spelade mot Läjet tyvärr så vann vi inte vilket vi borde ha gjort egentligen. Fick också veta idag att jag hade fått en liten kusin, han var hur gullig som helst <3
Nu ska jag fortsätta min söndag med att kolla på en film , puss på er.
/H

Lördag

Tjoo !

Har haft fullt upp hela dagen så har inte hunit blogga något.

Stack först till stan och kolla lite butiker och så. Sen mötte jag upp Carro så gick vi runt lite och dampa. Vid fyra så började BoIs matchen så Jag, Leah och Molly satt på nyfiket och kollade på den.
Kom hem för en stund sedan och nu fixar jag mig för fest med bästa brudarna.
Ha en bra kväll :)
/H


Kvällens outfit

Pics










Gamla bilder som är tagna för ett-två år sedan, Shit vad man förändras!

Fredag

Hej :)

Äntligen fredag igen, har varit mycket i veckan så ska bli skönt med helg nu.

Ikväll ska några tjejer i från min klass komma hem till mig så ska vi kolla idol och bara mysa. Bra sätt att börja helgen!

Imorgon så är jag ensam hemma hela dagen, älskar att vara hemma själv. Ska nog till stan och så ska jag, Leah och Molly kolla på Bois matchen på Harrys. Blir nog roligt trots att jag inte tycker om fotboll särskilt mycket.

Bloggar när jag kommer hem sen:)
/H


Bild tagen för typ ett år sedan

Torsdag

Hej ! Sämst uppdatering här , har haft så mycket plugg och träningar så har inte riktigt orkat.

Min dag har varit bra , min tid har gått till att plugga och träna. Har spanska prov imorgon och det får gå som det går, har knappt tränat alls för min motivation är i botten. Kan bero på att vi har en as dålig lärare! Men men ...

Återkommer med roligare inlägg och så imorgon!
/H

Tisdag

Tja på er alla mina tusentals bloggläsare !

Är i skolan som vanligt, alltid lika roligt och inspirerande att vara här. Har just nu ekonomi och sen ska vi ha samhällskunksap , slutar inte försen fyra! Sen ska jag hem och plugga tills jag nästan dör , fattar verkligen ingenting till naturkunskapsprovet som vi har på torsdag. Men de löser sig säkert tillslut.
Ha en finfin dag!
/H


Monday

Hej :)

En riktigt chill dag i skolan , alla lärare skulle iväg på konferanser och sånt så fick sluta tidigare på de flesta lektionerna. Efter skolan stack jag och leah ner till stan lite snabbt, fick köpt en pälskrage. Sen hem och så kom Jennnifer hit, vi chillade bara och snackade lite om allt som hänt sen sist.

Ikväll har jag tränat innebandy för första gången på sex veckor. Shit vad jag har saknat det , kändes riktigt bra att vara tillbaka. Dock så är konditionen i botten just nu , men de löser sig snabbt.
/H

Good night !

Söndag

Då var det redan söndag igen, veckorna går så sjukt snabbt. Min helg har varit bra , finns dock en sask som gör mig så sjukt irreterad men de tar vi inte här.

Igår va jag på stan med pappa och kollade lite ,hittade några saker jag ska köpa i veckan tror jag. Sen på kvällen så blev det fest med Leah och Carro. Efter festen så följde de med mig hem och sov här. Ni är bra tjejor :)

Idag har jag varit väldigt seg, jag som aldrig brukar sova på dagarna har lyckats med det idag. Ikväll ska jag hem till min mormor och morfar som har kommit hem från sin semester. Blir nog helt okej.
/H

Friday

Godmorgon !

Matteprovet är avklarat, jag får nog ett G men inte så mycket mer. Hatar att ha matteprov direkt på morgonen , då har man ju inte hunnit vakna än.

Idag ska jag va med Frida , vi ska äta någonstans och sen kolla innebandy i SWC.
/H

clothes

Två tröjor från mitt favomärke hunkydory
som jag är väldigt sugen på att köpa , får
se när jag och frida kommer upp till Kungs-
mässan, om jag hittar dom där!





Snygg plånka från Björn borg

Torsdag

Torsdag vilket är en helt okej dag i skolan. Skulle egentligen stannat kvar för att gå på extra matte men orkade inte. Osmart val för jag är verkligen världens trögaste när det gäller matte och jag kommer så få IG imorgon på provet!

Har inga speciella planer för kvällen mer än att jag ska fortsätta med matten, blir ingen träning för min förkyldning vill inte släppa !


Onsdag

Förlåt för dålig uppdate , har inte haft lust att skriva något.

Redan onsdag och inte jätte långt kvar till helg! Idag hade jag inställd lektion på morgonen så började inte försen 11, skönt med sovmorgon. Sen hade vi bara två lektioner och sen var dagen slut. Stack med Leah hem och vi pluggade LITE, blev mer tjöt än plugg men mysigt var de i alla fall.

Har sovit och pluggat sen jag kom hem från Leah inte hänt så mycket roligt här inte!

Rihanna


Min favoritlåt just nu

Måndag

Haft en riktigt jobbig dag. Min hosta vill inte ge med sig , var vaken till halv tre för att jag inte sluta hosta. Lite sömn leder till en sur Hanna. Som om inte allt redan vore jobbigt så har jag matte prov på fredag + världens spanska läxa tills imorgon som jag inte förstår ett skit av!


Sliten tjej som ska krypa upp i soffan och dricka te !

Söndag

Hej :)

Haft en mysig och lugn söndag, precis vad jag behövde. Har blivit jätte förkyld och bara hostar hela tiden. Jag som skulle börja spela innebandy i veckan. Jag har inte så mycket roligt att berätta, så återkommer imorgon.
/H

Godnatt

Hemma från Frida! Hennes hår blev helt okej , dock lite gult men det fixar sig med lite silvershampo ;)
Nu ska jag sova, god natt på er.
/ H

Lördag

Hej på er :)

Haft fullt upp hela dagen , därav den dåliga uppdateringen. Min dag började dåligt med att jag blev väckt av sms, hatar verkligen att inte få sova ut på helgerna. Aja , vid tolv mötte jag upp Leah i stan och vi gick runt och kollade lite i butkiker. Sen gick vi till Sakura Thai dit Carro också kom , satt där och åt och tjöta. Riktigt myysigt !

Nu lite senare i eftermiddag har jag varit och kollat innebandy med Fridis. Ska även vara med henne ikväll , ska färga hennes hår. Vi får la se hur det går ;)
/H


Dagens outfit
RSS 2.0