Gokväll

Halloj på er !

Usch vad jag är trött , kan nog bero på att jag gick upp kvart över sex idag ! Har typ inte gjort någonting ikväll, har bara kollat idol och ätit vindruvor. Eftersom att jag inte har så mycket att göra så blir det ingen sen kväll för mig. Så därför säger jag godnatt nu , orkar inte blogga något mer senare.
/H



Samhällskunskap

Freeeeddaaaag ! Älska att det är helg igen, den här veckan har gått jätte fort. Det är nog för att vi var lediga i måndags och annars har det bara vara allämnt slappt. Dock så kommer de kommande veckorna bli riktigt jobbiga med massa prov!

Idag ska jag inte göra så mycket speciellt , ska bara va hemma och ha lite fredagsmys tror jag. Imorgon ska jag till sakura thai och äta med Carro, Leah och kanske Molly. Älskar thai mat !

Sitter i skolan och har samhällskunskap, vi håller på med politik vilket jag tycker är rätt roligt :)
Ha en bra dag så  hör vi senare.
/H



15.50

Stack ju ner till stan direkt efter skolan. Fick med mig ett par byxor hem ,sjukt nöjd ! Har vart hemma i en timme typ och ska plugga lite nu tänkte jag.
/H






Kul man kan ha ! :)

Torsdag

Tja!

Sitter på svenska lektion nu , är klar med det vi ska göra så sitter mest och kollar bloggar och sånt. Efter skolan ska jag snabbt ner till stan och köpa lite saker och sen ska jag träna. Blir nog en helt okej dag !
/ H


Ny skinnjacka som ska beställas :)

Passion for fashion

Vill ha allt nedanför !







Träning

Ligger i min säng och lyssnar på musik , ska nog sova lite innan jag ska träna. Har jätte jobbig träningtid idag, tränar 20.45-22.00. Föör sent när man ska hinna duscha och sånt efteråt, aja ska sluta klaga det är i alla fall skönt att jag kan börja vara med lite nu :)


onsdag

Godmorgon !

Förlåt för dålig updatering igår. Hade nämligen nollning så hann inte skriva innan jag stack iväg på det. Va en riktigt lyckad nollning, och dessa tre åren med 11EKB kommer bli grymma :) Idag mår jag dock inte så jätte bra , men ska försöka klara av skoldagen ändå, ville inte missa skolfotot ;)
Ni får ha en bra dag så hörs vi senare !
/H

Godnatt

Godnatt på er !

It girl

Måndag

Godmorgon :)

Idag har jag studiedag vilket är riktigt skönt. Har inte så mycket bestämt för dagen förutom att jag ska ta en fika med Olivia och Frida. Sen tror jag att jag ska ta mig till träningen också.
Hörs senare idag :)
/H

...

Sometimes things come out in a different way then you meen to. I now i fucked up , but I`m not one of those who cant  say I`m sorry. The people involved noes what I`m talking about , and nows that I`m sorry !
/H

Lördag

Hej :)

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har helt enkelt inte orkat!
Tidigare idag så har jag varit på stan , fick med mig en jätte fin blus hem. Sen så satte jag mig på min träningscykel och trampade lite. Det kan vara den mest tråkiga träningen som finns, men måste ju göra nåt.
Ikväll ska jag på fest med Larsson och Kajsa , blir nog riktigt kul. Hörs senare :)
/ H

Trötter

Nu har Frida precis åkt hem , hon ska upp tidigt för att jobba så hon kunde inte stanna så länge. Nu sitter jag i min ensamhet och glor på tv. Ska nog snart gå och lägga migför jag är så sjukt trött , vilket jag alltid är på fredagar.
God natt på er!
/ H



Kuylenstjerna

Fick reda på en jätte tråkig sak innan , Emma som jag har blivit bra kompis med sen jag började gymnasiet ska byta klass. Kommer kännas jätte tomt utan dig :/ Men hoppas att du får det bra i den nya klassen !
Puss på dig :)

Fredag

Hallå ! :)

Äntligen fredag! Sitter på spanska lektion just nu , inte alls roligt men får tänka på att det snart är helg. Idag ska jag va  med min mongo kompis Frida. Vi ska chilla och kolla film , myyyys !
Hörs senare.
/H


Det e inte lätt att va snygg !

Torsdag

Godmorgon alla glada !

Redan torsdag vilket betyder att det snart är helg ! Dagen i skolan är helt okej , går 9.40- 14.30. Ska nog inte göra något speciellt efter skolan , får se vad jag hittar på.
/H


Kalas

Drar på kalas !



Jason Derulo

Morning

Tjena !

Har dagens första lektion som är Naturkunskap, boooring ! Men den är snart slut så då taggar vi om för företagsekonomi.
Idag fyller min kusin johan 16 , så ska fira honom ikväll. Blir nog roligt för det skiljer ju inte så mkt i ålder på oss ,fast det är viktigt att komma ihåg att jag är 11 dagar äldre än honom:)
Men bloggar mer senare.
/H


Grattis din tönt !

Glad tjej

Har precis kollat på idol , tycker att Mikael är så himla söt. I eftermiddag så har jag vart och köpt ett nattduksbord till mitt rum så har jag pluggat. Dåligt med träning här , får ta igen det någon annan dag ;)
Detta får bli sista inlägget för dagen. Natti på er :)



NewKid


Gammal låt , men så bra !

Tisdag

Halloj !

Sitter på min första lektion för dagen som är Spanska, har varit en rätt slapp lekiton. Hatar att vädret är så dåligt, det bara regnar och blåser hela tiden. Man blir så deppig när det är sånt väder.
Efter skolan så ska jag och pappa åka och kolla på lite möbler till mitt rum och sen ska jag träna hade jag tänkt. kommer nog bli en helt okej dag.
/H









Natti

Kom hem för en stund sen efter att ha kollat på mitt lag, tyvärr blev det en förlust. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och titta på Idol avsnittet :)
Natti på er.
/H


Fin bild på mig och min kusin !

New


Mina nya skor, älskar dom !

Måndag

Hallå där !

Måndag idag , vilket betyder att det är en kort skoldag !  Just nu har jag juridik , helt okej lektion faktiskt.

Idol

Sitter och kollar på idol , inte lika kul när inte folk gör bort sig lika mycket längre hehe. Har varit en lugn dag idag , har mest pluggat och så har jag även tränat lite.
Skulle egentligen ha visat bilder på lite nya inköp , men orkar inte göra de nu så det får bli imorgon.
Ha en bra kväll :)
/H

Söndag

Tjena :)

Söndag igen , veckorna går sjukt snabbt känns det som. Idag tror jag inte att det händer så mkt har lite plugg som måste göras och kanske ska kolla på min bror när han spelar match men får se hur jag gör.
/H


.....

Dagen började bra , men slutade dåligt. Mår inte alls bra , är förkyld och så har det hänt lite saker.
Vi hörs imorgon.
/ H

Lördag

Godmorgon !

Sovit gott ? Det har i alla fall jag , så skönt när man får sova ut. Idag ska jag åka till stan med mamma för att kolla skor och sen ska jag kolla på när min bror spelar match. Kommer bli en lugn men bra lördag.
Hörs senare :)
/H

Trööött

Blev ändrade planer idag så har varit med Leah , vi har kollat idol och käkat massa gott ! Nu ska jag sova hade jag tänkt :) Natti Natti


Haha trötta tjejer !

Outfit

Vill ha


Vill ha !!!

Friday

Godmorgon !

Äntligen fredag , idag ska jag snabbt till stan för att fixa lite saker och ikväll ska jag nog till Larsson för att kolla film och bara chilla. Men innan dess så ska jag genomlida den hemskaste dan på veckan, 8.10-15.50 !
/H



Outfit




Dagens outfit

Torsdag

Godmorgon på er !

Orkade inte blogga igår efter att Jennifer hade åkt hem , men det var i alla fall jätte mys. Nu sitter  jag på naturkunskaps lektion och det är ganska chill idag faktiskt. Har bara tre lektioner idag och slutar vid halv tre så det är slappt.
Hörs senare , ciao !
/H


Stan

Kom precis hem från stan där jag var med Olivia som sagt. Vi fikade på mignon där jag drack världens godaste hallon smoothie, och sen gick vi runt och kollade lite butiker och så. Fick med mig ett vanligt svart linne hem. Sitter nu och väntar på att Jennifer ska komma hit :)

Onsdag

Halloj :)

Sitter på naturkunskaps lektion och har jääättteee tråkigt , hatar detta ämnet för jag fattar verkligen ingenting! Det kopplar liksom inte riktigt haha :)

Idag ska jag till stan med Olivia och chilla lite , och sen ikväll kommer Jennifer hem till mig så ska vi kolla bonde söker fru och äta massa gott. Kommer bli en toppen dag , hörs senare !
/H

Bäst !

Detta är seriöst den bästa tjejen jag har träffat ! Vi började umgås för lite mer än ett halvår sen och det sa bara klick och vi har så sjukt kul ihop. Även fast vi är vädligt olika så funkar vi så bra tillsammans. Vill bara att du ska veta att du är världens bästa och att jag alltid finns . Älskar dig tjejen <3





Måndag

Hej har helt glömt av bloggen idag , har vart så mycket annat !

Dagen i skolan gick snabbt och jag,leah och Emma var så duktiga så vi pluggade på rasterna. Efter skolan gick jag till sjukhuset för att få reda på vad som är fel på mitt knä , och det visade sig att jag har gjort illa det yttre ledbandet så blir borta i minst fyra veckor till ! Orkar vekligen inte , hatar att inte kunna träna som jag vill. Kan i alla fall cykla så får väl satsa på en karriär inom proffs cykling antar jag ;o

Aja nog om mitt knä , nu ska jag gå och lägga mig och tagga för en ny dag med 11EKB den bästa klassen , bryr mig inte om vad folk säger ! puss och hej


Söndag

Tjena på er !

Redan söndag vilket betyder att det tyvärr är skola imorgon , orkar inte ! Dock har jag en väldigt slapp dag imorgon går bara från 9.40-13.20 så det är gött.
Idag har jag typ inte gjort någonting, har blivit förkyld så har kännt mig allmännt seg och så har det hänt lite andra tråkiga saker med tyvärr. Ne nu ska jag ta och kolla på en film.




Snygg bild på mig och Frida från igår

Fest

Tjejerna är här nu kör vi !

16 !

Hallo !

Idag fyller jag 16 , äntligen! Känns redan som att jag har vart det i ett halvår dock. Ikväll kommer i alla fall guldbrudarna hit , kommer bli awesome. Jag ska bjuda på lite mat och annat gott. Men nu ska jag ta och fixa iordning lite :)

Hörs lite senare!


Love is never easy

Kan inte beskriva känslan jag har just nu , så glad men ändå rädd. Rädd att det förflutna ska hinna ikapp , men bara så du vet så tycker jag om dig riktigt mycket <3

kalas

Dags för släktkalas, woho !



Fredag

Tjena mittbena ! :)

Sitter i cafet med mina klassbuddies , vi har lunch nu och börjar inte försen ett igen. Slutar vid fyra idag vilket suger att göra på fredagar , fattar inte hur dom har tänkt där ?

Ikväll ska jag ha släktkalas eftersom att jag fyller 16 imorgon , blir säkert chill men inte direkt jätte roligt. Positivt är i alla fall att man får tårta ! :D


Svenska

Goddagens !

Sitter på svenska lektion och har allmänt kul med leah. Har jätte lång lektion och sen är det lunch, efter lucnhen har jag bara en lektion kvar , sköönt :)

Lite senare idag ska jag träffa världens goaste kille, vet inte riktigt vad vi ska hitta på med det blir säkert mys.




friendship is never easy

Slutade skolan vid halv tre idag och sen stack jag direkt ner till stan för att klippa mig. Som vanligt så tyckte jag att det blev för kort!
Nu ska jag snart dra mig till SWC för att se mitt lag spöa Capricorn , kan tyvärr inte spela pga mitt dumma knä som inte vill sluta göra ont , så är det när man är klumpig av sig :O

Länge sen

Tja !

Tänkte att jag skulle börja blogga lite igen, vi har nämligen fått varsin snygg liten macbook i skolan så nu blir det lättare att uppdatera.

Just nu sitter jag på naturkunskaps lektion och det är kanske de mest dryga ämnet som finns! Men den är snart slut och då blir det kaffffee :)



RSS 2.0