300610

Hallo, vart på konfan typ hela dagen rätt segt känns som att vi aldrig blir klara men på lördag så är det äntligen konfirmation. På lördag är det bara en vecka kvar tills jag och Amanda åker till England ! Jag börjar bli lite nervös inför resan ,  det är rätt mycket som ska fixas innan jag åker men det löser sig säkert.
Imorgon är det konfa igen så det blir ingen bloggning försen på eftermiddan.
/H

280610

Hej,  idag har jag som sagt vart på stranden. Det stekte på som tusan så nu har man fått lite färg. Det var bara jag och Amanda eftersom att Anton och Viktor påstod att de såg en mus så de vågade inte ligga kvar, Haha :).
I eftermidda har jag inte gjort så mkt , eller jo jag "tappade bort" min mobil. Jag och mamma va i en skoaffär och så råkade jag tydligen lägga ifrån mig mobilen när jag provade skor så sen när vi kom hem fick jag panik för att jag inte hittade den så vi fick åka tillbaka och då var det ett äldre par som hade hittat den. Puh va riktigt rädd att den skulle vara borta! Aja imorgon är det konfa träff igen bloggar efter.
/H


 

Stranden

Hej. Igår var det så bra väder så orkade inte sitta inne vid datan. Jag var på stranden hela dagen med Nathalie och jag brände sönder min rygg,  det är så typiskt mig att inte ta solskyddsfaktor.
Idag ska jag till stranden igen fast med Amanda, Anton och Viktor.
Hörs när jag kommer hem då lägger jag också in dagens outfit :)

Outfit


Dagens outfit

270610

Hej , idag har jag varit hos Jennifer en stund. Vi solade och lyssna på musik :) Nu gör jag inte så mycket men ikväll ska jag nog va med Elin. Skit länge sen vi träffades så ska bli roligt. Jag vet att mina inlägg inte är så roliga men det blir bättre när jag är i England.
Ne nu ska jag ut och springa hörs :)

Midsommar

Hej. Hann inte blogga igår hade fullt upp. På förmiddagen åkte jag till stan med familjen och fika,  sen på middan så var vi hos några kompisar till familjen och åt massa tårta och jordgubbar :). På kvällen var vi hos en annan familj där det var massa folk , jag var med Jennifer och Alice vi skrattade åt våra föreldrar som gjorde bort sig ganska mycke :) . Tog tyvärr inga på bilder igår så det får bli ett tvanligt tråkigt inlägg. Nu ska jag ut och sola,  skriver kanske ikväll.
/ Hanna 
 

240610

Hello. Idag är det äntligen sommarväder :) Gick upp ganska tidigt för att dra till konfan. Det var helt okej vi bestämde vad i ska visa upp när vi konfirmerar oss. Efter konfan cykla jag hem och solade. Har blivit lite brun i alla fall. Ikväll blir det innebandy träning med bästa laget (Y).
Hörs lite senare/Hanna

Hallo

Hallo. Min dag har varit lång men rätt rolig. Pilgrimsvandringen började segt men sista biten var helt okej. Förstod inte riktigt meningen med den faktiskt. Sen stack jag hem och tog det lugnt och städade lite på rummet. Nu ikväll har jag vart ute,  det var ju skit kallt. När ska sommaren komma till Varberg ?.
Imorgon är det konfa igen!Bloggar efter det.
/Hanna


Jag och min lillebror

230610

Drar iväg på konfa nu ,bloggar ikväll :)

220610

Hej. Idag har jag vart på konfaträff drygt som tusan,  fast vi fick sluta tididigare. Nu ikväll har jag vart ute med Anton och Nathalie vi har dampat och spelat fotboll, det gick la sådär, men nu sitter vi hemma hos mig och kollar tv.
Imorgon är det konfa igen vi ska på någon konstig pilgrimsvandring ute i skogen någonstans. Buhu.
Nej nu ska jag va lite social. Ses/ Hanna

Bilder

Helsjön

Bild från spexkvällen :)

Elin

Konfa

Hej. Sommarlov nu då :) Jag har varit på konfa läger hela helgen så det är därför jag inte har skrivit. Lägret va roligt förutom lektionerna,  vi hade tårtbakartävling , spexkväll vi badade i sjön och massa annat.  Men när man kom hem haade jag typ 15 myggbett och det kliar som tusan.Nu öär det bara sex träffar kvar och sen är det konfirmation.
Idag (måndag) har jag varit på stan och ikväll ska jag ut med kompisar :)

Olivia

 amanda
Jag :)
Fler bilder från lägret kommer.

Sommarlov

Hej,  Idag har det varit så j*äkla keligt väder . Men jag har i alla fall vart i stan och köpt små saker som neccesär och underkläder.
Förresten på måndag är det sista skoldagen innan sommarlovet woho ! Längtar så himla mycket till England så det känns lite närmare nu när vi får sommarlov. Men orkar inte skriva mer håller på att somna.
Ses/Hanna
Jag och Manda
Jag och Manda

England

Hej ,  jag har gjort denna bloggen för att min familj och kompisar ska kunna läsa om när jag och Amanda är i England på språkresa. Vi åker den 7 juli,  så det är ett tag kvar. Vet inte om jag kommer att skriva innan eller inte , får se.

     

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0