Svensson Svensson

Hej igen :)
Sitter och kollar på Svensson Svensson och skrattar för mig själv. Det måste vara den roligaste svenska serien som någonsin gjort. Gustav gör ju hela serien :)

Efter att jag kom hem från stan innan så övningskörde jag med Pappa. Körde faktiskt ute på vanliga vägar så är rätt stolt över mig själv, tkr dock att det är rätt läskigt. Gillar inte att ha folk bakom mig och de kan ju vara rätt svårt att undvika ;). Men nu ska jag fortsätta kolla serier.
Ni får ha en bra kväll för tror inte jag orkar blogga mer idag.
/H

301211

Goddagens :)

Åker in till staden med Mami en stund , ska köpa lite saker inför imorgon och så :)



Natti

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova är grymt trött efter ett jobbigt träningspass. Har spenderat resten av min kväll tillsammans med Leah, vi har kollat film och ätit popcorn. Filmen vi såg heter Kyss mig och var rätt bra faktiskt, trots lite konstiga scener ibland :)

Men som sagt dags att sova , natti på er :)

Nytt i garderoben !








Träning

Nu drar jag och tränar, visar bilder på lite shopping sen :)

291211

Godmorgon :)

Väldigt dålig uppdatering här, får bli skärpning med de ;)

Idag ska jag åka till Kungsmässan med familjen och sen ikväll ska jag träna. Vi har träning i mer än 2 timmar, fattar inte riktigt vad vi ska göra så länge men det blir säkert bra. Efter träningen så ska jag va med Leah, får se lite vad som händer men de brukar bli roligt med henne.
Skriver mer senare idag.
/H



Got me feeling kinda weak and it's kinda hard to breathe

Hejsvejs :)

Hann aldrig blogga något mer igår fick helt plötsligt väldigt mkt att göra. Hade egentligen tänkt ta de lugnt men jag och Leah bestämde oss för att festa. Var först i stan på lite olika små fester , var helt okej! Lite senare cyklade jag, Leah och Viktor ut till Trönninge där vi hamnade på den konstigaste festen någonsin. Där slutade inte allting så bra då vissa människor inte klarar att vara normala när dem har druckit. Men nog om de , kvällen slutade i alla fall bra tillslut med mysigt sällskap :)




Fina och suddiga iphone bilder :)

Juldagen

Godmorgon på er !

Fast jag har i för sig varit uppe sedan typ halv tio, jag är nämligen väldigt morgonpigg av mig hihi :) 
Min julafton var riktigt bra, vi firade hos mina kusiner i Åskloster med massa mat och paketöppnande. Jag fick jätte fina saker , bla mina älskade MET jeans.
Ne nu måste jag börja fixa mig ! Skriver mer senare :)
/H





Min söta lilla kusin



GOD JUL

GOD JUL PÅ ER  :)






Julmys

Sitter framför tvn och spelar bingolotto med familjen, lite mys såhär dagen innan julafton. Är väldigt nyfiken på vad jag ska få imorgon, kan knappt vänta på att få öppna alla paket. Pirrigt värre ;)


Våran fina julgran

Dan före dopparedagen

Godmorgon!

Sitter och lyssnar på julmusik och har faktiskt fått lite julkänsla nu. Det är så mysigt hemma när granen är pyntad och de ligger massa julklappar under. Mamma håller på att göra julskinkan med så det luktar gott i hela huset :)

Idag ska jag träffa Viktor en stund och sen vet jag inte riktigt har faktiskt fixat klart det mesta inför imorgon. Men det blir såklart att kolla på bingolotto ikväll med familjen , det är en tradition :)
Men nu ska jag ta och fixa mig , hörs senare !
/H



Bournemouth 2010









Språkresan som jag gjorde sommaren 2010 var det roligaste jag har gjort! Träffade så mycket människor från alla möjliga länder. Tycker alla borde åka på språkresa det är verkligen en upplevelse. Saknar i alla fall detta väldigt mycket <3

Måndag

Sista veckan innan lov nu då , sååå gött äre !

Hej på er förresten :) , kom hem från SWC för ett tag sen. Har spelat match mot Bua , vi vann med 11-5 ! Nu ska vi ha lite lov från innebandyn innan vi åker på Gothia i slutet av jullovet. Cuper är så himla roligt så ser verkligen framemot det.


Glad tjej som tycker att innebandy äger och de gör hennes vän leah med ;)
Eller hur ?

Lördag

Tjeena !

Idag har jag varit på stan med Hanna hela eftermiddagen. Vi har ätit lunch på Mignon och sen fikat på Ströget, tjockt men gott :)

Ikväll ska jag först va med Leah en stund och sen ska jag och Carro gå på bio. Vi ska se Breaking dawn, lite efter som inte sett den än känns det som, så de ska bli roligt :)









Natti !

Halloj , kom precis hem från Hanna Leek där kvällen har spenderats. Vi var som sagt och kollade när Div 2 spelade match, det blev storvinst för dem. När matchen var slut så åkte vi hem till Hanna och gosade ner oss i soffan med en film och massa godis. Bra kväll blev de till slut.

Nu ska jag lägga mig i min mysiga säng och sova. Ska ha låång sovmorgon eller aa lång för att vara mig :)
Natti !
/H


People need to shut the fuck up and mind their own business

Godmorgon !

Har min första lektion nu som är svenska , sen går jag ända till fyra idag. Efter skolan måste jag verkligen ta tag i att städa mitt rum, det ser förjävligt ut. Lite senare ikväll ska jag va med en Hanna en stund , blir nog att kolla innebandy tror jag. Efter det får jag se vad som händer :)

Ha en bra dag ! :)
/H

Torsdag

Hallåå !

Har haft en slapp dag i skolan , har bla kollat på sagan om ringen. Har aldrig sett dom filmerna innan och jag har inte missat något. Tycker inte att den första filmen var särskilt bra faktiskt. Slutade skolan vid 14.15 sen gick ner till stan och köpte ett par shorts som jag ska ha på julafton tänkte jag :). Sen dess har jag inte gjort så mycket , men nu är det snart träning som gäller. Så nu msåte jag skynda mig lite.


Later ! :)
/H




Från Vila

:)


<3

Tuesday

Gokvälla :)

Gick i skolan ända till fyra idag, vilket jag tycker är väldigt jobbigt. För då är det redan mörkt när man slutar, detta skit väder som det är just nu är ju inte heller det roligaste kanske. Vill ju ha snö nu när det snart är jul :)

Efter skolan var jag med Viktor en stund, sen när jag kom hem så hade min nyårsklänning kommit! Blev jätte bra och nu är det mesta fixat till nyår faktiskt. Blir middag med lite tjejor och sen vidare på fest. Är ute i god tid med sånt för en gångs skull.

Nu ska jag kolla klart Twilight filmen och sen sova :)
/H


Klänningen

Monday

Oj va dålig uppdatering det har blivit här det senaste! Men ska försöka bättra mig lite :)

Ny vecka igen och detta är ju den sista hela veckan innan lovet, hur skönt som helst. Har knappt något plugg kvar innan vi slutar heller.
Idag efter skolan åkte jag och Leah ner till stan och kollade efter julklappar, nu har jag nästan köpt klart alla julklapparna. Cyklade sedan hem från stan i världens ösregn, såg ju lagom dränkt ut när jag kom hem ;) Sen upptäckte jag att dom inte längre sände OTH efter skolan och då blev jag väldigt besviken, mitt favvo program ju. Jag fick istället kolla OC innan det var dags för innebandy träning.

Nu ska jag bara mysa ner mig i min säng med en bra film :)
/H



Jeans

Lite snygga jeans från Nolita och RARE, hade gärna haft alla paren i min garderob!





Torsdag

Hejsan hoppsan!

Snart helg igen och nu är det inte långt kvar tills det är lov :) Efter skolan idag gick jag och Leah ner till stan, fick köpt några julklappar faktiskt. Sen åkte jag hem och fick städat mitt rum vilket verkligen behövdes. Vid sex var det innebandyträning. Ingen rolig träning idag med knappt något folk , kändes rätt ovärt faktiskt.

Nu sitter jag och kollar lite på tv. Borde egentligen plugga till spanska provet imorgon , men vet redan att jag kommer få ig så känns inte som att det är så stor ide faktiskt. Ogillar min spanska lärare starkt , hon har ingen förståelse alls för att det faktiskt finns andra ämnen i skolan.

Where have you been

Så grym bra låt! Älskar hela Rihannas nya skiva :)

Godmorgon

Måste berätta en sak, igår var jag ute och övningskörde för första gången. Var faktiskt väldigt roligt men lite läskigt först. Körde dock bara runt ute på industriområdet så var inte direkt så svårt :)

Nu sitter jag på min första lektion för dagen som är naturkunskap. Vi pluggar bara inför provet vi har imorgon så de är rätt chill.

Tisdag

Tjenare !

Jobbigaste dagen i skolan är gjord och det känns mycket bra! Efter skolan åkte Leah med mig hem en stund, fick gjort lite plugg. Sen drog hon och tränade och jag har fortsatt att plugga haha. Roligt liv jag har ;)
Nu tänkte jag gå ut en sväng med musik i öronen, perfekt när man har massa att tänka på och bara vill komma bort en stund!
Ha de bra så länge :)



Förresten visst är min nya design snygg! www.oliviasvedberg.blogg.se va så snäll och hjälpte mig :)

Ny vecka

Halloj!

Kom hem från träningen för en stund sedan och nu försöker jag plugga lite naturkunskap. Min dag har gått snabbt känns de som, efter skolan gick jag ner till stan med Elin,Annie och Emelie. Kollade lite vad jag ska köpa i julklapp och även vad jag önskar mig själv. Tycker faktiskt att det är vädligt roligt att köpa julklappar. Sedan var det bara snabbt hem och byta om och sen åka till träningen.

Men nu dags för mer plugg! Ciao :)
/H

Godmorgon

Hej :)

Hann aldrig uppdatera igår så nu har jag fått skäll av Leah så är väl bäst jag bloggar ;)

Min lördag var riktigt mys, tog lång sovmorgon och sen vid lunch åkte jag och Leah in till stan. Vi åt på Sakura, satt där och tjöta i några timmar. Sedan hämtade mina föräldrar upp oss så åkte vi till SWC och kollade match, vinst för Warberg såklart! På kvällen var det meningen att vi skulle ha festat , men det slutade med tre trötta tjejer i Carros soffa. Vi kollade på någon film och åt godis.

Today ska jag till stan och kolla luciakröningen, hoppas att det inte regnar bara :o Kanske blir en mysfika med fina vänner också, men får se :)
Have a nice day!
/H


<3

vinst

Kom hem för en liten stund sedan, blev vinst med 10-5! Mötte ett lag som slog väldigt mycket så har lite blåmärken här och där ;) Nu väntar jag på att min kompis ska komma, så vi kan kolla på film. Ska bli skönt att få gosa ner sig i sängen.
Bloggar antagligen inte mer idag , så Natti !
/H

Friday

Tja buddies :)

Nu är det helg och det är så gött, har haft en lång dag i skolan. Skrev juridik prov och de gick inte så jätte bra hade pluggat för lite !

Ska snart åka iväg och spela match i Onsala riktigt taggad nu. Lite senare ikväll kommer en kompis hit och kollar film, mysigt värre :)
Ha en bra kväll , för de ska jag :)
/H

Sweetie, if you’re going to be two-faced at least make one of them pretty

Tjenare :)

Går i skolan från 9.40-14.15. Efter skolan ska jag och Leah åka hem till mig för att plugga och äta goa våfflor. Man måste ju ha något gott att äta om man ska kunna plugga ;)
Får blogga mer senare för nu har vi lunchrast :)
/H



Knäppis <3
RSS 2.0