Match time!

Hej :)
 
Har haft en väldigt lugn och chill skoldag och nu ska jag snart till Göteborg för att spela match. Blir den första matchen i en Cup som vi spelar under helgen. Ska bli riktigt roligt att spela!
Hörs senare :)
/H
 
 
 

Natti

Nu är de dags för mig att krypa ner i sängen , imorgon är det en lång dag med skola , match och mys med vänner :)
/ Hanna

Torsdag

Hej på er!
 
Sov som sagt hos Viktor inatt vilket alltid är lika mysigt, världens bästa kille de där!
Idag började skolan 09.40 och pga det fina vädret imorse så kom jag dit rätt blöt, men de gjorde inte så mkt för hade inte mer än tre lektioner idag varav en va idrott. Efter skolan så cykla jag till mormor, åt lite där och lekte med min goa lilla kusin. Sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi ner till stan, fick med mig en tröja och lite andra småsaker.
 
Ikväll har jag tränat och nu sitter jag och skriver på ett arbete som vi har i samhällskunskapen, är väldigt trött så blir nog snart sängen för min del!

Ha en bra kväll :)
/H
 
Bjuder på en fin bild från igår :)
 
 

Dagens kläder

Onsdag

Hej!
 
Min dag har inte börjat särskilt bra alls , glömde de mesta hemma och jag var stressad som ett as imorse för att hinna till skolan. Blää hatar när dagar börjar såhär. Annars blir de nog en bra dag , ska till stan med Elin efter skolan och inatt sover jag hos Viktor.
/H
 
 

wishes of today

 
 
 

Monday

Hej hopp!
 
Första riktiga veckan i skolan nu och de va det jobbigaste på länge att gå upp ur sängen imorse. Min skoldag är i för sig kort, slutar redan 13.30. Efter skolan blir de nog att jag och Leah åker ner till stan en stund och sen senare ikväll så blir de träning för min del.
/H
 
 

Saturday

Hej!
 
Igår på kvällen så va jag med Carro, först åt vi hos mig och sen åkte vi till SWC och kollade innebandy. Vi kollade på Viktor när han spelade och de blev vinst för Warberg med 11-3! Efter matchen cyklade jag hem till mormor och morfar en stund och sen kom Viktor och hämtade upp mig där. Vi spenderade resten av kvällen med att halv sova då båda va väldigt trötta :)
 
Idag har jag jobbat hela dagen och ikväll ska jag till Emelie är de väntas lite fest med mina goa klasskompisar. Kommer nog bli en riktigt bra kväll.
/H
 

Back to school

Heej!
 
Hemma efter första dagen i skolan, tyckte faktiskt att det var roligt att komma tillbaka och träffa alla igen. Att jag har ett väldigt slappt schema gör ju bara saken bättre.
 
Ikväll ska jag träna innebandy och sen ska jag hem till Viktor och sova där och imorgon börjar jag inte skolan försen 12.50! Awesome
 

Long time ago

Hej !
 
Blev en lång bloggpaus, har inte haft tid nu på sommaren så tänkte att jag skulle börja igen nu när skolan drar igång.
Vad har hänt sen sist då ?, Jag har jobbat mycket , umgåtts med mijna underbara vänner och såklart min pojkvän. Jag har också hunnit med en resa till Cannes som var det roligaste någonsin :) 
 
 Lite bilder från resan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0