Thailand

Hejsan :)

Sitter pa ett internet cafe och svettas som en galning. Tankte mest blogga for att kolla hur det ar med mormor so du far garna kommentera :)

Kram Hanna och mamma

Varmt

Hej hopp :)

 Idag har det varit den varmaste dagen här med 35 grader i skuggan,  det är så härligt. Eftersom att det är så varmt så kan man inte göra så mycket forutom att bada så det är väl ungefär vad vi har gjort idag och så har vi ätit världens godaste pannkakor som de gör vid polen.
Imorgon ska vi åka runt Koh lanta och titta i gamla stan och sen ska vi till någon fin strand. Vi skulle ju ha åkt till Phi Phi island i veckan som va men det blev inställt så vi ska åka på lördag istället. 

Det finns så mycket att berätta men det är svårt att få ner det i skrift. Jag kommer nog blogga någon mer gång innan vi åker hem :)
/H



In Thailand

Hej!

Sitter och bloggar på andra sidan jordklotet, känns rätt skönt att vi har 30 grader och sol medans hemma i Varberg så är det minusgrader och massa snö.
Vi är i Koh lanta och det är jätte fin här, turkost vatten och kritvit sand. Vi bor på ett grymt hotell och maten här är jätte god. Hittils har vi inte hunnit med så mycket mest legat vid stranden och badat. Har bränt mig jätte mycket för kaxig som jag är så trodde jag inte att jag behöve solskyddsaktor men nu får jag skylla mig själv haha :).
Om några dagar ska vi åka till Phi Phi island vilket ska bli väldigt roligt. Snorkla bland korallrev och så ska vi in i någon grotta.
Har inte så mycet tid vid datan så hinner inte skriva så mycket men saknar i alla fall alla mina söta kompisar där hemma !
 Bloggar om någon dag igen :)
/H


   I Köpenhamn


           I poolen utanför hotellrummet


                    En sån lägenhet som vi bor i


                                Poolbaren

Det kommer som sagt mer bilder på stranden och så :)
RSS 2.0