Helgen

Hej :)

Helgen har varit riktigt bra.

I lördags var jag i Kungsbacka med familjen. Gick på kungsmässan och sen kollade jag när min bror spelade match. Sen på kvällen var det tänkt att vi tjejer skulle ha tjejmiddag men det slutade med att vi åt pizza och bjöd hem folk. Kvällen blev väldigt lyckad i alla fall.

Idag så har jag spelat cup, inte roligt alls hehe. Annars har det inte hänt så mycket skoj.
Imorgon visar jag shoppingen från Kungsmässan.
/H








 Lite gamla sommarbilder, saknar sommaren redan !

Dålig uppdatering

Hej :)

Har inte bloggat sen i söndags ! Har haft en jobbig men rolig vecka. Jag har nämligen vart ute och praoat på Kvantum. Det har varit väldigt roligt, mycket bättre än att sitta i skolan. 

Kommer nog inte bli någon uppdtaering imorgon heller för jag är upptagen hela dagen. Men på söndag blir det som vanligt igen :).
/H

Shopping

Blev lite shopping i Göteborg :)




                         Kattöron till Halloween

Dagens outfit

Helgen :)

Hejsan :)

Kom hem från Göteborg vid halv ett , och sen så har jag varit på innebandy match och så.

Helgen var hur roligt som helst. När vi kom dit på fredagen så gjorde vi inte så mycket pratade mest om vad som hänt sen vi träffades sist.
 På lördagen så gick vi upp rätt tidigt för att ta bussen in till stan. Vi kollade i butiker och fikade, jätte mysigt. Sen så åkte vi hem till Sara igen och fixade oss inför kvällen och tog lite bilder. Vid halv sex åkte vi in till stan igen och mötte upp några tjejer som vi sen gick till partyt med. Partyt var roligt , men det bästa var att träffa alla igen. Vi var där till tolv ungefär.  Sen kom inte i säng försen tre någon gång så är rätt sleten idag.
 Idag så gick mitt och Amandas tåg vid tjugo i tolv så vi gick upp vid halv nio ,snark.

Helgen var jätte skoj och mysig , har skrattat hur mycket som helst ! :)
/H


                   Jag och Sara på spårvagnen


GBG

Hej :)

Hade kemi prov idag som jag tror gick hyffsat bra. Annars så var dagen väldigt slapp.

Om en timma typ så ska jag och Amanda åka till Göteborg. Ska bli roligt att träffa alla från England. Men jag kommer inte kunna blogga i helgen, så vi hörs på Söndag kväll tror jag :)
/H


                             Navelface haha :)

Torsdag :)

Tjo :)

Kom hem från stan för en stunds sen, har gått runt med mamma och tittat lite. Hittade en väska som jag ska köpa imorgon.

Nu är det dags för mer kemi-plugg, Woho !
/H

Reunion party

I helgen åker jag och Amanda till Göteborg. Vi ska på reunion party för alla som var på språkresa i sommar. Vi ska sova hos Sara och Elsa. Längtar as mycket ska bli så roligt att träffa alla igen , även fast spanjorerna saknas !





                            Bild från London

Kemiplugg

Sitter fortfarande och pluggar kemi, ju mer jag läser desto mer förvirrad blir jag! No är inte riktigt min grej har aldrig riktigt förstått mig på det. Men orkar inte plugga mer nu så ska väl städa då ja, rolig dag :)


              Ser helt borta ut hahah

Tisdag :)

Hejsan :)

Ska snart plugga kemi men tänkte bara göra ett snabbt inlägg. Efter jag har pluggat så måste jag städa på mitt rum! Ligger saker överallt hehe :) 

Skolan idag var bra , hade en sån där dag då jag skrattar åt det mesta. På engelskan gjorde vi ett nationellt prov från 2004 för att få se hur proven ser ut. Vissa delar var ganska svåra men det komemr nog gå bra. 
Nu måste jag plugga !
/H




 


Top model

Halloj :)

Har precis kommit hem från träningen och sitter nu och kollar på Top model. Vissa av tjejerna är så himla bitchiga! Tänk och bo med dom hahah.
Är väldigt trött så ska stänga av datorn nu och bara kolla tv :)
/H

Måndag

Hej hopp :)

Sitter och kollar på Project runway och läser lite bloggar. I eftermiddag ska jag nog inte göra så mycket ,fast ska träna vid halv sju. Har inte så mycket att skriva händer inget speciellt roligt !
Bloggar kanske senare :)
/H


                   Bild från konfa lägret i somras

Söndag

Hejsan :)

Idag har jag haft fullt upp. Jobbade på morgonen och sen var det iväg för att spela innebandymatch. Det var första seriematchen.Vi mötte Capricorn och vann med 8-2.
Sen stack jag snabbt hem och duscha för att sen sticka och kolla på en annan match haha.

Nu är jag helt slut, ska bara dega vid tv:n ikväll.
/H


                                     Dagens outfit

Bio

Hej :)

Hemma från stan och min brors match nu. Letade ju efter en väska men hittade ingen. Ikväll ska jag gå på bio med några tjejer i klassen. Vi ska "Himlen är oskyldigt blå", den verkar väldigt bra.
Nu ska jag rensa ut min garderob, det behövs verkligen!
Hörs om en stund :)
/H

Lördag :)

Halloj :)

Sitter och väntar på att mamma och pappa ska bli klara så att vi kan åka in till stan. Ska kolla efter en väska och så ska vi fika tror jag. I eftermiddag har min lillebror match så jag ska kolla på den.

Idag fyller bästa Jennifer år ! :) Grattis gumman<3


                               

?

Är så j*dra trött på hur du beter dig, och att du tror att du kan behandla mig hur som helst ! Är man en riktig vän så håller man inte på så här.

/H


Idol

Ska snart kolla på Idol. Mina favoriter är Andreas och Elin, båda har så grymt fina röster.



Fredag

Hej :)

Äntligen helg. Var en helt okej dag i skolan, hade ju ett So prov idag som kändes hyffsat bra. Efter skolan så gick jag ner till stan och mötte upp mamma, så gick vi runt och kollade lite.
Nu gör jag inte så mycket,  kollar på lite avsnitt på program jag har missat i veckan. Ingen intressant att skriva :)
/H


                                   Dagens outfit


Torsdag

Tjena :)

Var en rätt slapp dag i skolan. Hade en håltimma som är 2 och en halv timma lång. Så då var jag Carro och Frida på Espresso House och åt. Var meningen att vi skulle plugga men det gick väl sådär,  finns för mycket att prata om. Synd bara att Bella, Hilda och Amanda inte va med.

När jag kom hem så var jag tvungen att plugga so för vi har prov imorgon. Hoppas att det går bra,  med tanke på hur mycket jag misslyckades med spanska provet i onsdags!

Nu ska jag snart iväg på innnebandy träning :) Bloggar bättre imorgon.
/H

Kläder

Älskar båda sakerna som är från Lindex :)




      
                     Militär gröna jeansleggings med dragkedjor


                           

                                         Mysig cardigan

Tisdag = Plugg

Hejsan :)
Innan jagg kom hem idag så var jag en liten stund på stan medans jag väntade på mamma som skulle köra hem mig. Hittade ett par skit snygga jeansleggings på Lindex. Får se hur jag gör för har ju egentligen bestämt mig för att inte köpa något.

 Nu sitter jag och pluggar spanska och har i stort sett gjort det sedan jag kom hem idag. Vi har prov imorgon och jag tycker att det är jätte svårt. Vill gärna behålla mitt betyg i spanska så måste plugga på.
/H


Vet inte varför jag höll boken framför ansiktet hahha !




Förkyld !!

Hej !

Är as förkyld , ögonen rinner och jag nyser hela tiden. Blir väl antagligen inte bättre av att jag ska simma klassikern imorgon och sen har jag träning på kvällen. Var allt jag hade att säga, positivt och sådär !
/H

Saknar alla från Bournemouth något otroligt.

Söndag

Hej :)

Redan söndag, helgen har gått jätte snabbt ! Idag ska jag på Warberg match och sen ska jag plugga. Har spanska prov på onsdag och sen historia prov på fredag så kommer bli en vecka med mycket plugg.

Hörs lite senare idag :)

Innebandy

Nu drar jag och Marcus och kollar innebandy . Hörs när jag kommer hem.
/H

Väskor

Snygga väskor







Lördag

Hej hopp :)

Har precis kommit hem från farmor och farfar, jag och min bror var där och åt lunch. Innan det var vi på stan och kollade lite. Hittade inget speciellt, har lovat mig själv att spara lite. Vi får väl se hur det går hehe :)

Om en stund så ska jag åka och kolla på innebandy men bloggar innan dess.
/H


                                Gårdagens outfit

Dagens outfit

Har verkligen inget roligt eller intressant att skriva om så det får bli dagens outfit istället :)

Ester Elenora

Ester Elenora är ett märke som gör sjukt snygga sjalar!





Onsdag :)

Halloj :)

Det var en lång dag i skolan. Har bara lektioner som är en timma eller mer så det är rätt jobbigt. Efter skolan så kom mamma och hämtade mig. Kom hem vid halv fyra och satt mig och skrev rent svenskan som äntligen är klar nu.

Om en stund ska jag åka och träna. Först gym och sen Innebandy , tränade inte i måndags så nu ska det bli skönt att träna.
/H


                                   Dagens outfit

Tusen gånger starkare

Har precis kollat på filmen "Tusen gånger starkare". Som är baserad på en bok.Den handlar om en tjej som aldrig har gått i en svenska skola förut. När hon kommer till hennes nya skola så finns det olika gäng, men hon vill inte vara med i något gäng hon vill kunna va med alla. Det uppskattas inte så mycket av resten i klassen , de tycker att hon förstör. Sen så händer massa andra saker :)
Den var i alla fall väldigt bra, helt klart värd att se.
/H

Tisdag :)

Hejsan :)

Sitter och lyssnar på musik och skriver rent mitt svenska arbete som ska vara inlämnat på torsdag. Det är väl ungefär det jag ahr gjort sen jag kom hem från skolan.

Har verkligen ingenting att skriva,  det händer inte så mycket roligt på veckorna ! Så vi hörs lite senare :)
/H

Miss sixty

Älskar Miss sixty Jeans :)










Miss sixty

Älskar Miss sixty Jeans :)










Innebandy !

Hej :)

Har inte hunnit blogga på hela helgen! Har nämligen spelat DM i innebandy.

I lördags spelade jag med 96 tjejerna det gick la sådär kom inte vidare tyärr. Efter att jag hade spelat klart så åkte jag iväg för att kolla på min lillebror när han spelade. Sen på kvällen var jag så himla trött så orkade inte sätta på datorn.

Igår så spelade jag DM med 93 orna dom som jag tränar med. Vi samlades vid 07.50 så jag var rätt sleten. Vi spelade i alla fall fyra matcher och vann alla så vi tog hem DM guldet! Riktigt roligt :)

Idag efter skolan så skulle jag på något möte som man ska på innan man tar Gardasil. Det onödigaste mötet någonsin , han frågade bara vilken av sprutorna jag ville ha (det finns tydligen två att välja på). När jag kom hem från mötet så var det bara att börja plugga engelska. Men nu ska jag städa upp lite på mitt rum.
/H

Shopping

Helg !

Hejsan :)

Fredag vilket betyder helg. Så himla skönt har haft så mycket denna veckan så är helt slut. Ikväll ska jag bara ta det lugnt för imorgon ska jag spela DM. Fast tjejerna frågade ifall jag ville kolla film med dom , men det sket sig för jag måste typ gå och lägga mig rätt tidigt för matcherna är så tidiga och sen så sket det sig med shuts så jag var inte så glad för en stund sen om man säger så...

Eftersom jag spelar DM imorgon så får jag se hur det blir med uppdateringen :) Men bloggar om en stund igen.
/H


                                  Dagens outfit
RSS 2.0