Thursday

Hejsan :)
 
Min torsdag har varit en riktigt bra dag, på förmiddagen så cyklade jag och min bror in till stan för att äta glass med farfar. Sen åkte jag vidare till Carro där vi solade en stund, båda tycker egentligen att det är rätt tråkigt så blev inte en så lång stund, men vi hann med att fika pch sånt där roligare imellan ;)
 
Ikväll så har jag vart med familjen och ätit på Harrys, åt riktigt goda BBQ ribs typ det bästa jag ätit på länge. Sen efter det så har jag varit med Carro och Leah. Blev först mys på mignon och sedan lite shopping :)
 
Världens goaste farfar :)

Natti

Nu ikväll har jag som sagt varit med Elin en stund, vi kollade lite halvt på en film men vi var rätt bra på att tjöta isället. Blir inte att vi träffas särskilt ofta så de va kul!
 Men nu är jag helt slut efter min långa dag så ska ta och sova!
/H
 
 

Onsdag

Morning :)

Redan onsdag och snart har det gått två veckor på lovet, sjukt vad tiden går fort. Idag väntar en riktigt fullspäckad dag som börjar med jobb 12-18. Sedan vid sju ska jag träna och det blir beep test inte det roligaste! Lite senare ikväll kommer Elin hit för filmmys.
Ha en finfin dag :)
/H
 

261211

Det är ett litet speciellt datum idag för jag har nämligen varit tillsammans med min underbara kille i ett halvår. Tiden har gått så sjukt snabbt men vi har hunnit med mycket roligt, bl a en vecka i Sälen.
Det finns ingen som jag tycker om så mycket som honom, han gör mig till världens lyckligaste!
 
Älskar dig!
Go bild på Viktor när han va liten
 
Fick en fin present också :)
 
 
 
 

Härliga tisdag

Godmorgon!
 
Äntligen så skiner solen, härligt och det gör så att humöret blir mycket bättre med. Eftersom att det blev så bra väder så bestämde jag och Carro oss för att det får bli stranden idag. Men innan stranden så tänkte jag göra lite goda scones att ha med mig :)
Ha en härlig dag!
/H
 
 

Filmmys

Träningen va jobbig så efter en skön dusch så ska jag nu mysa ner mig i soffan och kolla Wallander. Skulle egentligen ha varit med Leah men de blev inte så tyvärr.
Imorgon väntar en dag med Carro, brukar aldrig bli tråkigt med henne så ser fram emot en bra tisdag. Det är den 26 imorgon och det är inte vilket datum som helst, men mer om det imorgon :)
/H
 
 

Måndag

Hej :)
 
Det härliga vädret bara fortsätter, är så sjukt trött på det! Vill ha sommar och varmt nu. Men nog om vädret, kom precis hem efter att ha varit på stan och träffat Amanda och Elsa. Var riktigt mysigt att träffas igen då det va ett tag sen sist. Vi köpte med oss jordgubbar och tog hem till Amanda där vi kollade på massa gamla bilder från våran språkresa. Tyvärr så behövde jag redan åka hem pga min träning.
Nu blir det lite mat så jag orkar med ett jobbigt fyspass!
/H
 
 

Slappis söndag

Hej :)
 
Min söndag har varit väldigt lugn, Viktor sov här inatt så idag har vi kollat film, spelat lite spel typ och myst massa. Skulle egentligen ha varit och kollat fotboll i eftermiddag men eftersom att vädret är som det e så valde jag att va hemma. Blev istället massa avsnitt av min nya favvo serie Pretty little liars.
 

Gårkvällen

Min kväll igår började hos Leah där vi åt mat och körde lite spel. Sen åkte jag, Carro, Elin och Emelie vidare till en fest vid varberg nord. Rätt mycket folk man kände där så det var helt okej, men inte något jätte drag direkt. Vid två så började jag gå hem, tog mig en rätt bra stund men de va rätt härligt att gå hem faktiskt :)
 
 
 
 

Midsommaroutfit

Midsommar

Godmorgon på er :)
 
Igår var jag på stranden nästan hela dagen och sen på kvällen så va jag med Carro och Viktor. Riktigt bra dag!
 
Idag är det midsommar som säkert ingen missat. På dagen ska vi ha gäster här och kvällen ska spenderas hos Leah med massa tjejor. Kommer bli en mysig och rolig dag förhoppningsvis.
Nu är det dags att fixa sig lite :)
/H
 
 
 

Onsdag

Hej:)
 
Hela dagen igår så var jag med Carro och Leah, vi åt lunch på Sakura thai och sen så var vi hemma hos Leah en stund. Dagen slutade med att vi kollade fotboll och åt massa frukt hos Carro och sen sov jag där med. Riktigt mysig dag med favoriterna.
 
Idag har jag inte så mycket planer förutom en PW med Carro i eftermiddag.
/H
 

Monday

Hejsan :)

Åh vilket fint sommarväder vi har i Varberg, just nu regnar det galet mycket...

Idag har jag varit på Kungsmässan med min goa vän Elin, blev lite shopping och en god lunch på Nello. Sen jag kom hem så har jag hunnit med en PW och en god fika med min bror och hans kompis.
Next up blir att ta tag i mitt stökiga rum!
/H



Söndag

Har börjat mitt sommarlov med att bli förkyld, blää har inte tid med de. Så min dag har varit lugn, jag och Viktor har kollat film och bara chillat. Brukar inte vara min grej annars att vara still en hel dag men idag var det riktigt skönt.
Nu tänkte jag starta ytterligare en film och gosa ner mig i sängen :)
/H

Skolavslutnings kvällen

Har helt glömt av bloggen de senaste dagarna!

Nu är det äntligen sommarlov i alla fall och första kvällen spenderades som sagt med min kära klass. Hade en grymt rolig kväll bortsett från att jag tappade min iphone i marken så skärmen sprack, men den e lagad nu :D

Lite fina bilder från kvällen






Skolavslutning

Hej :)

Kom precis hem ifrån min första skolavslutning på ps, den var bra men rätt lång så blev lite drygt att sitta tillslut. Nu ska vi snart ha lite gäster hemma innan det är dags att börja fixa inför kvällen. Kommer bli en grym kväll, har verkligen världens bästa klass! :)
/H



Studenten

Hela dagen igår gick åt till att fira studenten, hade fullt upp hela tiden. Först va jag hos Viktor och firade honom, sen åkte jag hem till några från mitt lag och lämnade blommor till dem och sist så åkte jag till min kusin. Riktigt mysig och rolig dag blev de :)

Nu ska jag fixa mig för skolavslutningen :)
Ha en bra dag.
/H




Världens finaste kille


Hade ingen bild på henne från igår så fick bli från balen :)

Tisdag

Sista dagen i ettan är gjord, det är helt obeskrivligt skönt. Nu väntar ett långt och välbehövligt sommarlov.

Idag har jag hunnit med en massa, varit på stan med Carro, solat, tränat och städat mitt rum. Nu ska bara det sista fixas inför studenten imorgon sen är jag klar. Längtar faktiskt lite till imorgon tycker det är så roligt med studenten och nu känner jag dessutom väldigt många som går ut trean.
Borde nog fortsätta nu så jag blir klar någon gång
/H

Måndag

Sista måndagen för denna terminen är gjord och så även mitt sista naturkunskapsprov någonsin, känns helt underbart!

Efter skolan idag så åkte jag och Leah ner till stan en stund och försökte hitta något att ha på sig på skolavslutningen. Sen stack jag hem och har sen dess pluggat lite från och till. Har juridik prov imorgon, men det får gå som de gör för orkar inte plugga mer. Så nu ska jag istället cykla till Leah för att kolla fotboll :)
/H


Jag idag :)

Sunday

Godmorgon på er :)

Hade fullt upp hela dagen igår så drf det inte blev någon uppdatering.

Redan söndag igen och idag så är det studentbal. Min kusin ska ta studenten så ska ner och kolla på balen tillsammans med släkten, hoppas på att regnet håller sig borta bara. Annars så kommer dagen bestå av massa plugg, har prov imorgon och sen ett på tisdag med.

Hörs senare:)
/H

Marc by Marc Jacobs


Världens snyggaste klocka som jag önskar mig i födelsedagspresent. Fyller dock inte år försen i september men de är aldrig för tidigt att önska sig saker!

Fredag

Godmorgon :)

Har min första lektion för dagen och vi gör inget speciellt alls, väldigt ovärt. Detta är sista fredagen i ettan, shit va detta året har gått snabbt. Att börja gymnasiet har verkligen bara varit positivt, visst det är mycket plugg men min klass är grym så det väger upp. Nu längtar jag till studenten och till skolavslutningen som ska spenderas med klassen ute i Rolfstorp.

Idag ska jag ut och springa och sen är det jag som står för maten hemma ikväll, är inte direkt bra på att laga mat men de ska nog gå bra ;)
/H


Träning

Kom nästan precis hem från ett riktigt jobbigt fys pass, har snart genomlidigt en månad med jobbig försäsongs träning! Ska bli riktigt skönt att få slippa detta och få börja träna innebandy igen.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla film en stund innan det är dags att sova :)
/H

Torsdag

Hej :)

Hade världens onödigaste dag i skolan från 11.00-13.40 vi snackade bara betyg på lektionerna. Är i alla fall väldigt chockad men nöjd över mitt betyg i engelska.
Sen jag kom hem så har jag mest ägnat mig åt att göra klart det sista plugget inte alls särskilt kul men det är nära slutet nu! :)

Förövrigt så är det bara en dag kvar tills min älskade pojkvän kommer hem, längtar!
/H

Dagens kläder

Onsdag

Godmorgon :)

Hade en väldigt mysig kväll tillsammans med Carro och Leah igår,blev en del snack om våran resa till Cannes i augusti. Längtar så sjukt mycket tills de är dags! I alla fall så sov Carro här inatt så vi har bara segat oss hela morgonen, men nu har hon åkt hem så jag ska väl försöka ta tag i lite plugg kanske.
/H

Shopping från Stockholm







Tuesday

Hej :)

Kom hem från Stockholm igår på kvällen, vi valde att åka hem lite tidigare eftersom att vädret ändå var så dåligt och vi hade hunnit med det vi ville. Men eftersom att jag hade tagit ledigt för idag med så har jag inte varit i skolan, har varit riktigt skönt att va hemma. Jag har pluggat, vart i stan och köpt studentpresent till viktor och tränat.

Ikväll kommer mina favoriter hit, tror de blir lite mys med film och godis. Inte helt fel att vi är lediga imorgon med ;)
/H





Sunday

Hej på er :)

Det bara fortsätter att regna här i Stockholm, riktigt tråkigt men men. Idag har vi varit ute på justerö där några i våran släkt har en sommarstuga. Var där rätt länge och åt och kollade runt lite.
Nu är vi påväg till södermalm för att äta på restaurang, känns som att äta ät de ändå jag gör! Men de är la så de ska va på semester ;)
/H

Chill på hotellet

Tjenare :)

Sitter på hotellet med min bror och försöker komma på vad vi ska göra, mamma och pappa har lämnat oss för att gå på fest så ja. Innan idag har vi varit på stan, shoppat lite och ätit på ett mysigt fik.
Ikväll blir det film och godis på hotellet, det är så dåligt väder så vi bestämde oss för att det var för jobbigt att ta sig någonstans!
Hoppas de är lite bättre väder i lilla Varberg .)
/H


Sjukt god lasagne!

Friday

Det är fredag och jag åker till Stockholm, en helg med massa shopping och mysiga dagar väntar! Glad tjej :)

Vaknade upp hos älsklingen imorse och det va lite jobbigt att lämna honom faktiskt, en vecka är rätt länge när man annars brukar träffas några gånger i veckan. Men han kommer säkert att få de grymt bra i Napa den fuskisen.
Snart slutar jag skolan så då ska jag bara hem och packa det sista sen åker vi.
Hörs lite senare!


RSS 2.0