Happy birthday!

 
Idag fyller världens bästa lillebror 15 år, dock känns det som att jag e den lilla av oss då han är typ två huvuden längre än mig haha!
 

Gårdagen

Dagen igår va som sagt väldigt stressig. När jag hade jobbat så blev jag upphämtad av familjen så åkte vi till Kungsmässan. Spenderade hela eftermiddagen där med bla en god lunch på Nello, fick även med mig två tröjor hem. Precis när vi kommit hem från Kungsmässan så frågade våra släktingar, som är här från Stockholm, om vi ville följa med på bio, så det gjorde vi. Vi såg Cockpit som va riktigt rolig, länge sen jag såg en svensk film som va så bra.
När filmen va slut så gick vi och kollade runt lite i hamnen och åt glass, myys!
 
Från Zara
 
 
Älskar ryggen på denna tröjan
 
Blus från Marina

Helt slut

 
Hej på er är helt slut efter min sjukt långa dag så jag tar och berättar om den imorgon istället!
/H
 

Godmorning

Godmorgon :)
 
Om en liten stund ska jag dra iväg för att jobba 10-15, brukar va mycket folk på onsdagar så hoppas tiden går fort. Direkt efter jobbet så hämtar familjen upp mig så åker vi till Kungsmässan.
Hörs senare :)
/H

Nighty nighty

Efter jobbet så har jag varit en stund med Leah, hon ska åka iväg i 11 dagar så hjälpte henne att packa lite. Kommer bli tomt utan henne här :/ Efter det så bakade jag lite, har ju helt klart blivit min nya grej både roligt och så blir det massa gott av det ;)
 
Nu är det snart dags att sova då det blir att gå upp tidigt imorgon.
/H
 
 

Tuesday

Lite dålig uppdatering här ja!
 
Min helg hra varit grymt bra och väldigt händelserik. Orkar inte berätta allt men det var riktigt lyckat i alla fall :)
 
Nu består min dagar återigen av jobb, har kommit in i det nu så det är inte lika jobbigt längre. Idag slutar jag jobbet vid sex och sen vet jag inte riktigt vad som händer, tar det som de kommer.
/H
 
 
 

Friday

Det är äntligen fredag och det är även första dagen på Wheels and Wings helgen. Idag jobbar jag 12-18 och sen kommer det lite folk till mig. Sen får vi se vart kvällen tar oss, det är i alla fall skönt att känna att jag är helt ledig denna helgen! 
 

outfit

Thursday

Hejsan Hejsan!
 
Idag har jag jobbat som vanligt, börjar bli redigt tjatigt! Slutade vid tre och åkte direkt till gymmet och biffade mig en stund. Sen kände jag att jag blev för nyttig så åkte hem till mormor och fikade, finns ingen bättre fika än där :)
 
Ikväll har jag varit med Carro på stan blev lite kik i affärer och lite mys på mignon.
 

Love

She`s home!

Wednesday

Godmorgon!
 
Idag väntar jobb mellan 12-18 och sen ska äntligen få träffa Carro som har kommit hem från Cannes.
Får bli lite bättre uppdatering senare idag:)
/H
 

Ja tack!

 
Är så sjukt sugen på att köpa ett par nya primeboots, antingen dessa eller ett par låga i en ljusare brun färg

Sunday

Jag hade sån tur att just idag när jag är ledig för en gångs skull så var det bra väder, därför har jag varit hela eftermiddagen på Kåsa med världens finaste vänner. Vi är ett gäng med bl a folk från klassen och lite andra som brukar umgås och jag trivs så sjukt bra med dem. Nu på kvällen så har jag varit med Viktor, han har ätit här och sen har vi spelat kubb och ätit massa god fika. Tyvärr så var han tvungen att åka hem eftersom att han börjar tidigt imorgon.
Nehe dags att mysa ner sig i sängen med en bra film :)
/H
 
 

Saturday

Hej :)
 
Igår jobbade jag mellan 8-15.30, hade det riktigt stressigt kändes som att hela Varberg skulle fika. Man märker verkligen att turisterna har kommit hit, men det tycker jag bara är roligt. Efter jobbet så stack jag hem för att göra mig iordning inför kvällen som började med förfest hos Johan och sen fest i Veddige. Hade faktiskt riktigt roligt och det blev helt klart över förväntan.
 
 
 
 

Friday

Hej :)
 
Gårkvällen spenderades med min fina kille, vi var först på stan en stund och sen gick vi hem till honom och kollade film. Sov även där inatt, alltid lika mysigt. Dock blev de en tidig morgon eftersom att han börjar vid sju. Min jobbdag började inte försen tio och sen slutade jag vid tre.
 
Nu håller jag på att fixa mig lite för om en stund ska jag in till stan och äta med Elin och Annie.
Ha en bra fredagskväll för de ska jag :)
/H
 
 

Nytt

 
 

Onsdag

Halloj!
 
Idag har jag jobbat ett kort pass, hade äntligen mycket att göra så tiden gick fort. Efter jobbet stack jag hem och la mig i solen en stund. Nu tänkte jag ge mig ut på en lååång PW och sen ikväll ska jag va med Leah. Får se vad vi hittar på!
/H
 
Mina goda kokostoppar som jag bakade igår :D

Myskväll

Kom hem från stan för typ en timma sedan. Blev en riktigt mysig kväll med först glass och sen kubb vid fästningshörnan. Dock var det inte lika kul att säga hej då till Carro som ska till Cannes en vecka, inte alls roligt att hon lämnar mig här. Brukar träffas varje dag så kommer kännas lite konstigt , men en vecka går fort :)
 
Men nu måste jag sova om jag ska orka med min dag imorgon!
/H
 
 
Bild på mitt fina smyckesställ som jag fick med mig från stan innan

020712

Hej!
 
Hade en väldigt långtråkig dag på jobbet , var knappt något att göra alls vilket gör att tiden går otroligt sakta. Efter jobbet var jag på stan en stund och sen åkte jag till gymmet.
 
Ikväll ska jag in till stan och äta glass med några klasskompisar, blir nog mysigt eftersom att de flesta har jag inte sett sen skolavslutningen.
/H
 

Sunday

Hej :)
 
Har haft några stressiga dagar därav den kassa uppdateringen!
 
Idag har jag varit på stan och shoppat med Carro och Leah, fick med mig en del hem som jag kan visa någon gång. Efter stan så var jag ute på en PW och strax därefter så kom Viktor hit. Vi bakade någon sockerkaka typ som inte blev så lyckad enligt min pappa, själv är jag världens fika monster så enligt mig va den god!
Resten av kvällen har jag och Viktor spenderat med att kolla på lilla jönssonligan som är en utav mina favorit filmer. Det är väldigt mycket nostalgi känslor över de filmerna.
 
Imorgon väntar en dag med jobb från 10-15 och sen ska jag till gymmet.
/H
 
 
 
 
RSS 2.0