290212

Hejsan :)

Kom precis till stugan efter en dag i backen. Det var lika härligt väder idag, riktigt nice.
Ikväll blir de bara att chilla i stugan, men imorgon så fyller Linnea år så då ska vi ut och äta :)
Nu ska jag hoppa in i duschen!
Ha en bra kväll
/H

280112

Godkväll :)

Alla har typ gott och lagt sig så sitter uppe och har lite tråkigt så får göra ett inlägg. Idag har vi haft riktigt bra väder så har varvat skidåkningen med solning. Skidåkningen börjar faktiskt gå rätt bra för mig , nu åker jag blåa backar i alla fall och inte bara gröna :)
Efter vi hade åkt idag så gick vi på afterski, mysigt vare.
Ne får väl också ta och gå och lägga mig så jag orkar upp tidigt imorgon.
/H

Stöten

Hejsan :)

Har inte funnits tid till bloggen nu de första dagarna här, men nu ligger alla och vilar så tänkte jag kunde göra ett litet inlägg.
Detta är ju första gången jag åker skidor, har faktiskt gått rätt bra att lära sig, har dock gjort lite snygga vurpor men antar att de hör till ;) Det är i alla fall väldigt roligt att åka och att jag är här med ett grymt gäng gör de inte sämre. Ser fram emot resten av dagarna och är inte alla ledsen att jag missar skolan! :)
Uppdaterar mer senare
/H

Tror min älskling är lite trött

Vårjacka




Så sjukt snygg jacka!

240212

Hej :)

Har inte blivit mycket tid över till datorn idag så har inte hunnit blogga. Åkte som sagt med familjen till Göteborg för att shoppa, köpte faktiskt inget kändes som att jag kan behöva spara mina pengar. Men de var mysigt att bara umgås med familjen lite. Sen när jag kom hem så åkte jag och träffa Carro i stan har inte träffat henne på fyra dagar nu då hon har varit på skidsemester så vi hade en del att snacka om :)

Nu sitter jag hos Viktor, ska sova här för vi åker iväg till Stöten tidigt imorgon. Kommer bli riktigt roligt, slår vad om att jag kommer bjuda på en del roliga tabbar i backen eftersom att det är första gången ;)




Söt bild på min fina vän

Natti!

Har haft en bra dag med fina vänner, var som sagt med Elin och vi lunchade på stan och gick runt och kolla lite i affärer. När jag kom hem så fick jag packat allt jag ska ha med mig på semestern,tycker det är så jobbigt med packning känns alltid som att man glömmer något.
Träningen gick bra och det var riktigt roligt idag, efter träningen var jag ute och gick med Leah en stund snackade om allt som hänt sen vi sågs. Kommer inte träffa henne på ett bra tag känns de som för hon åker iväg precis när jag kommer hem! :/ Aja så e de.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova så jag är pigg till imorgon då jag ska till Göteborg med familjen.
Natti på er :)
/H

230212

Godmorgon :)

Vaknade upp och hörde fåglarna kvittra då får man vårkänslor, så härligt :)

Ska snart cykla till stan och möta upp Elin för att äta frukost/lunch. Sen ikväll ska jag träna och packa inför Stöten och ska även försöka hinna träffa Leah en stund.
Have a nice day !
/H

Big love






<3

Gbg shopping





220212

Tjenare :)

Gick upp vid sju idag och fy va jobbigt det var. Sen var jag som sagt hos läkaren, dom sa inte ett skit som jag inte redan visste.. helt värdelösa! Det är nämligen så att sedan i somras så har jag fällt onaturligt mycket hår, i början tänkte jag inte så mycket på det men när de aldrig slutade så började de bli väldigt jobbigt psykiskt. För folk som inte har råkat ut för det så kanske de låter konstigt men håret hänger ihop så mycket med självförtroendet. Det har slutat med att jag alltid går med håret uppsatt och varje gång någon rör i mitt hår så får jag damp ;) Ne men jag ville i alla fall ha svar på vad det är nu men verkar inte som att läkarna vet. Har dock tagit massa prover idag så hoppas att det kan ge något! Men nog om de, tänkte visa upp vad jag köpte i Gbg igår så de kommer upp om en stund :)
/H

210212

Hej :)

Har spenderat större delarna av min dag i Gbg med Elin och Lovisa. Vi tog tåget upp vid halv tolv och åkte inte hem försen kvart i fem. Vi hittade massa fint bara att det tog ett tag innnan vi kunde bestämma oss för vad vi skulle köpa ;) Har i alla fall haft en mysig och rolig dag med dem. Efter Göteborg så var jag bara hemma snabbt och vände för att åka tillbaka till stan igen för att möta upp Viktor. Var en stund med honom och sen kom pappsen och hämtade mig, sen har jag haft lite mys med familjen det är ju trots allt fettisdagen så blev lite fika :)

Nu ska jag snart sova ska upp tidigt imorgon för att åka til sjukhuset, ååhh vad jag har längtat efter att få denna tiden är sjukt glad! Kan berätta mer senare vad det handlar.'
/H


Cravings




Såå snygga !

200112

Hej :)

Första dagen på lovet och det var riktigt skönt med sovmorgon! På förmiddagen åkte jag in till stan med min bror, var väldigt mysigt för har inte spenderat tid med honom på ett bra tag. När vi kom hem så gjorde vi scones och sen chokladbollar :)

Nu kollar jag Gossip Girl och om en stund är det dags för träning!
/H

Söndag

Hej :)

Har varit lite dålig uppdatering här men har haft väldigt fullt upp.

I fredags var jag som sagt på bio med Viktor, filmen var riktigt rolig. Efter filmen hängde jag med honom hem en stund men blev en rätt tidig kväll.

Lördag: Igår så jobbade jag från 08.00-15.30, gick riktigt segt igår var knappt något folk alls. Sen på kvällen kom först Leah hit och sen kom även Carro, Elin och Emelie, vi lagade mat och fixade oss. Sen drog vi till Veddige på fest men vi åkte typ tillbaka till stan lika snabbt igen. I stan så var vi på en annan fest som helt spårade ut efter ett tag så gick hem till Viktor och sov där. Hade i alla fall väldigt roligt som vanligt med mina bästa tjejer <3

Söndag: Idag vaknade jag och Viktor upp rätt tidigt och sen dess har vi inte gjort så mycket. Men snart ska vi åka till hans pappa i Falkenberg , mys :)

Bloggar när jag kommer hem sen :)
/H

170212

Godmorgon :)

Så härligt att det är fredag! Går till 16.00 idag vilket är lite jobbigt men de är ändå lov imorgon så spelar inte så stor roll. Ikväll ska jag på bio med Viktor, har inte träffat honom på en vecka nu så saknar honom rätt mycket faktiskt :) Vi ska se en gång i Phuket, har hört att den ska vara väldigt rolig så de hoppas vi på.

Nu är de dags för lunch! Skriver mer senare.
/H

Gossip Girl

Har suttit och kollat Gossip Girl hela kvällen , älskar verkligen de programmet. Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova, börjar 8.10 imorgon. Ska bli så skönt när skolan är slut imorgon, då har jag två veckor lov att se fram emot :)

Natti på er :)
/H


160212

Goddagens :)

Började skolan 11 idag och har haft min första lektion och nu har vi lunch. Slutar vid 14.15 och då ska jag hem och försöka fixa iordning på mitt rum lite, ser förjävligt ut!
Sen har jag träning och efter de ska jag ha myskväll med min mamma :)
Ha en bra dag!
/ H

outfit

150212

Halloj :)

Hade matte prov idag direkt på morgonen, det kändes rätt bra. Slutar skolan om en stund och då ska jag till stan med Elin,Emelie och kanske Leah. Ska försöka att inte shoppa något så jag sparar pengarna till Göteborg.

Annars ska jag inte göra så mycket förutom att träna ikväll.

Uppdaterar mer när jag kommer hem :)
/H

Deborah Lippmann


Nytt lite annorlunda nagellack :)

140212

Hejsan !

Som sagt är de alla<3dag , och det har hitills inte varit en särkskilt bra dag. När vi satt i skolan så fick vi reda på att Avicii var inställt , blev riktigt besviken vi har ju haft allt planerat så länge och längtat så mycket. Men aja sånt som händer, istället ska jag och tjejerna ha midag hos mig på lördag med massa godsaker och på söndag kanske de blir Göteborg för lite tröstshopping.

Min kväll kommer bestå av plugg, plugg och mer plugg så hoppas jag att det kan bli ett hyffsat bra betyg på matte provet.
Ha en bra kväll alla :)
/H

Plugg..

Hejsan :)

Har haft en helt vanlig dag med skola 9.40-15.30 , sen direkt hem och plugga en stund innan det var dags för träning. Efter träningen så har jag tro de eller ej pluggat, känns som att jag har ett så sjukt tråkigt liv just nu. Men de blir snart ändring på det för på torsdag åker vi till Malmö :) Har blivit lite ändrade planer så vi ska åka tåg istället för bil, men de är chill. Sen är de ju lov med och veckan efter lovet så åker jag till Stöten med Viktor, så har i alla fall en del att se fram emot :)

Imorgon är det alla hjärtansdag tror inte att någon har missat de. Jag tror faktiskt inte att jag ska göra något speciellt, ska ha mys med Viktor på Lördag istället.

Nu börjar mammor och minimodeller så ska dra mig mot TV:n
/H


Outfit


Mitt ansikte kände inte för att vara med på bild idag ;)

130212

Hej :) Min dag började ganska tidigt med jobb, sen pluggade jag lite spanska. Nu kan jag de så nästa sak blir att plugga till matte provet. Vid 14.00 hade jag samling med laget, vi spelade match mot Falkenberg som är tabell tvåa. Tyvärr blev de en förlust med 2-3 men de va väldigt jämt hela matchen. Nu håller jag på och fixar mig för om en stund ska jag in till stan för att äta med Leah och Carro, som förövrigt är världens bästa tjejer <3

Saturday night

Hejsan :)

Idag har jag som sagt jobbat, var helt okej idag faktiskt . Efter jobbet var jag ute och gick en lång runda och sen efter de så har jag inte gjort mycket alls. För första gången på typ ett halvår så sitter jag hemma en lördag helt själv , låter kanske tråkigt men de är rätt skönt :) Underhåller mig med avsnitt av Gossip Girl.
Får bli bättre och roligare inlägg imorgon :)
/H

110212

Hej :)

http://Blogg.se">http://Blogg.se">http://Blogg.se%3C/a%3E">http://Blogg.se">Blogg.se har vart helt konstigt hela kvällen så därför jag inte har kunnat blogga!

Var som sagt och åkte skridskor med klassen innan idag. Var roligt i en timma men sen hittade jag min plats i solen :) haha
Nu är jag med Viktor och vi har kollat en film, blir inte en så sen kväll för mig idag eftersom att jag ska upp och jobba tidigt imorgon.
Ni får ha en bra kväll :) puss
\ H

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1983497/images/2012/pic_188775237.jpg" class="image">

Sjöaredsmossen

Hej :)

Sitter i bussen på väg hem efter att ha åkt skridskor med klassen. Lägger ut lite bilder och så senare när jag kommer hem :)

Brist på rubriker ? JA

Hej :)

Hade en rolig men jobbig träning idag, sen jag kom hem så har jag pluggat spanska. Har prov i både det och matte nästa vecka så måste börja tidigt. Imorgon så ska vi till Sjöaredsmossen och åka skridskor, var ett tag sen jag åkte så lär väl bli som Bambi på hal is. Men det ska bli roligt, skönt att slippa halva dagen i skolan med.

Nu ska jag lägga mig och kolla på några avsnitt av min drog, puss på er :)
/H

Vårkläder





Lite vårfint från Hunkydory och Rabens saloner :)

100212

Godmorgon :)

Har min första lektion för dagen, ska gå i skolan från 11.00-17.00. Går sent för ska på en extra matte lektion som är vid fyra, inte jätte kul att vara kvar så länge men de får gå.
Annars ska jag inte göra så mycket idag förutom att träna :)

Ha en bra dag :)
/H

090212

Hejsan :)

Har haft en bra dag, började med skola från 09.40-13.00. Hade ekonomi provet idag och det kändes som att det gick rätt bra! Efter skolan så gick jag och Elin ner till stan och tog en fika på EH och sen kollade vi affärer. Vi letade efter en födelsedagspresent till hennes pojkvän men de gick väl sådär så vi var i alla butiker hundra gånger ;)
Sen har jag även hunnit med att vara med Viktor en stund och ikväll har jag varit iväg och tränat, känns som att det har varit en rätt effektiv dag.

Ne nu ska jag kolla Gossip Girl har trots allt sovmorgon till elva! :D
/H



Fick med mig en concealer från Make up Store hem

Pink lady


Min väldigt rosa jacka :))

070212

Goddagens :)

Har haft en vanlig skoldag från 08.50-16.00, dagen gick ganska snabbt då vi hade mycket eget arbete på lektionerna. Efter skolan kom mamma och hämtade mig så åkte vi ner på stan och köpte en skidjacka, hittade en illrosa  som får duga. Sen jag kom hem från stan så har jag pluggat på ekonomin och nu känns det som att jag kan det mesta :)

Nu hade jag tänkt kolla några Gossip Girl avsnitt! Puss
/H



Natti!

Nu är det bedtime för min del, har en lång och jobbig skoldag imorgon så bäst att ha sovit mycket ! :)


Saknar sommaren och värmen riktigt mycket!

060212

Hejsan hoppsan :)

Kom hem från innebandyn för en timme sen och sen dess har jag pluggat. Känner mig riktigt duktig idag, pluggade hela eftermiddagen efter skolan med. Brukar oftast bli att jag kommer på någon ursäkt för att slippa plugga. Har verkligen inte mycket intressant alls att skriva om, har rätt tråkiga vardagar just nu.

Nu ska jag snart kolla mammor och minimodeller, ett väldigt underhållande program hehe ;)
/H



Vecka 9

Längtar väldigt mycket till vecka 9, ska nämligen åka på skidsemester med Viktor då :) Vi ska till Stöten och är borta i en vecka. Jag har aldrig åkt skidor innan så ska bli roligt att lära sig, hoppas dock att det inte tar allt för mycket tid att lära sig för tålamodet är inte alltid på topp. Men hade tänkt att jag skulle gå skidskola så att jag gör de riktigt från början.
Att vi är borta en vecka till från skolan efter lovet är ju också helt okej!



Behöver en jacka så satt och kollade runt lite innan , funderar på denna :)

050212

Hej :)

Förlåt för den låga uppdateringen i helgen har inte blivit så mycket tid över till datorn.

Idag vaknade jag upp igemte Viktor, sen har jag vart med honom hela dagen. Vi har kollat film och vart ute och gått typ ;) Efter att han åkte så har jag försökt börja plugga lite inför ekonomi provet som vi har på onsdag, rätt mycket jobbiga saker att lära sig så lär nog spendera en hel del tid med den boken de kommande dagarna!

Nu ska jag kolla ett till avsnitt av min favvo serie :)
/H

030212

Hej :)

Är i skolan och har spanska just nu, vi ska snart få se en film så de är chill. Efter skolan så ska jag hjälpa till på Powerplay och sen kommer Leah, Julia, Elin och Carro dit så ska vi kolla lite :) Lite senare ikväll så ska jag vara med Viktor, sover även där sen.

Får se om jag hinner blogga något mer senare :)
/H


New in


020212

Godmorgon härliga torsdag:)

Hade min vanliga goa sovmorgon till elva idag och att vakna upp till världens härligaste väder gjorde ju inte saken sämre. Har inte speciellt mycket planerat för dagen mer än att jag ska träna ikväll så får se vad som händer :)

Ha en bra dag !
/H




Längtar mig bort till Cannes!

Make you feel my love

Ikväll tänker jag på dem som så tragiskt har förlorat en familjemedlem <3

New stuff





010212

Hejsan :)

Hade inställd sista lektion idag så fick sluta redan vid ett , det tackar man ju inte nej till. Så jag, Leah och Elin gick ner till stan och tog en fika och kollade affärer. Vi har även planerat lite till helgen och det kommer bli så mysigt!

Ska plugga en stund nu och sen senare ikväll har jag teori+träning med innebandyn :)
/H


God smoothie på Mignon


RSS 2.0