Outfit

Godmorgon torsdag

Sitter och äter en standard frukost som består av vaniljyoghurt med müsli och en stor kopp kaffe. Börjar inte förrän 9.50 så har haft en riktigt lugn och skön start på dagen.

Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Nu är det dags att krypa ner i min goa nybäddade säng. Imorgon väntar en väldigt slapp dag i skolan vilket ska bli riktigt skönt!
/H

Inspo

Har blivit mer och mer intresserad av inredning det senaste. Tycker det blir så mysigt på rummet om man har fina ljus och kuddar m.m.
Har funderat ett tag på att byta kuddarna som jag har på sängen då jag tycker mina är så tråkiga. Så det får bli nu när jag ska köpa ett sminkbord och fixa iordning med det.
/H

Wednesday

Godmorgon! 
 
Eller ja att använda godmorgon kanske va lite fel med tanke på att jag varit upp ett bra tag nu. Har en rätt okej dag i skolan som egentligen slutar vid 16.00, men ska smita iväg lite tidigare idag för att åka och klippa mig. Mitt hår är vääldigt långt nu så ska bli skönt att klippa av en bit och få det fräscht.
 
Ha en bra dag!
/H
 
 
 
 


 

Tuesday

Har verkligen haft fullt upp hela eftermiddagen/kvällen. Men det är precis så jag vill ha det, ogillar verkligen att vara still. Jag har i alla fall bakat en kaka som mamma skulle ha med sig till jobbet imorgon, tränat , skrivit cv,städat och pluggat.

Nu ska jag bara ta det lugnt och läsa bloggar och sådant resten av kvällen.
/H

Wishes

 

 

Monday

Hej på er!

Har haft en väldigt standard vardag, inte direkt något utöver det vanliga vilket alltså betyder skola, plugga och träna. Sådana här dagar är kanske inte det bästa som finns, men har lovat mig själv att försöka tänka positivt så att allt ska bli mycket lättare och roligare att göra.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla några avsnitt av OC.
/H

Inspiration, sminkbord

Är väldigt sugen på att göra en liten förändring i mitt rum, har idag ett fult skrivbord i ek men skulle istället vilja ha ett vitt sminkbord. Känns som att jag skulle ha mycket mer användning av det.
Här är några inspirationsbilder!
 
 
 
 

Sunday

Har haft en riktigt bra söndag, började dagen med en brunch på Stadshotellet tillsammans med familjen. Maten är verkligen helt underbart god och det var mysigt att spendera lite tid med bara familjen. 
Under dagen har jag även hunnit övningsköra med pappa, känns väldigt bra att äntligen ha kommit igång med det, körde för första gången i rondeller idag och för en fegis som mig så är det ett stort steg haha! 
 
Imorgon är det dags för en ny skolvecka, skulle inte vilja påstå att jag tycker att det ska bli roligt men ska försöka göra det bästa av det. Har i alla fall helgen att se fram emot då Viktor kommer hem från Thailand efter att ha vart iväg från mig i 2 veckor och 5 dagar för länge.
/H 
 
 

What to do ?

Funderar på att börja blogga lite igen! Tycker egentligen att det är rätt roligt men man ska ha något intressant att skriva om också. Blir nog lite inlägg då och då i alla fall så får jag se sen.
/H 
RSS 2.0