Onsdag

Tjooo :)

Ligger på min lurviga matta och försöker få pluggat lite. Går de bra? Nepp, finns tusen andra saker som känns mer roliga att göra. Som att kolla tv eller sitta framför fb tex. Min dag har varit bra , skolan var faktiskt rätt rolig. Leah gör ju dagarna grymma med sina miner och roliga dialekter ;)

Om någon timma ska jag iväg och träna innebandy. Ska bli skönt att få träna och tänka på annat än sveriges lagar och olika domstolar!
Ha det fin fint :)
/H





Tisdag

Hejsan:):):)

Sitter i min gosiga säng och tittar på tv. Har precis pluggat massa juridik, det är verkligen väldigt tråkigt tycker lilla jag. Har inte hänt så mycket annat roligt idag faktiskt, så skriver mer imorgon !
Natti :)
/H


Ojoj va roligt vi har i skolan !

Trääna

Kom precis hem från Leah, blev faktiskt lite plugg gjort! Nu ska jag snart iväg på träning och efter det blir de PW med L.

Måndag

Tjenare!

Ny vecka igen, två prov denna veckan så får väl plugga rätt mycket antar jag. Idag slutar jag skolan 13.20 ,as gött. Ska vara med Leah efter skolan och vi ska köpa massa godis och plugga.
See you later!
/H

Innebandy söndag

Har haft en söndag med mycket innebandy. Var först och kollade på min bror som sagt de förlorade tyvärr. Sen åkte Anna Albrektsson med mig hem och fika. Sedan åkte vi tillbaka till SWC för att kolla derbyt mellan Warberg-Capricorn. Vinst för Warberg såklart!

Sen dess har jag hunnit plugga lite samhällskunskap som jag har prov i på tisdag. Nu ska jag nog mysa ner mig i min säng och kolla på film.
Kisses!
/H



Sunday

God morgon :)

Hann ju aldrig blogga innan jag stack igår. Min kväll var bra, först var jag och Carro här och fixa oss och så kom Leah med. Hon hade bestämt sig för att inte följa med då hon inte kände sig bra. Men efter lite övertalning så fick vi med henne ändå. Inte samma sak om vi inte är alla tre.

Vi drog i alla fall på en fest rätt nära mig. Var en helt okej fest, var la hemma vid två typ. Sen har Carro sovit här inatt, så när jag skulle upp och jobba imorse så låg hon kvar och sov den fuskisen. Carro drog för en stund sen så nu håller jag på att fixa mig lite, ska och kolla på min bror när han spelar innebandy. En snäll syster är jag ;)
Ha en bra dag !
/H




Lördag

Ojoj dålig uppdate här! Hade fullt upp hela dagen igår så blev aldrig att jag bloggade.

Har hunnit med rätt mycket idag faktiskt. Var på stan med pappa för att visa lite vad  jag önskar mig i julklapp hehe, sen så frågade Hanna och Kajsa om jag ville kolla innebandy så stack till SWC och kollade när juniorerna spelade. Efter det så åkte jag hem och har nu hunnit städa mitt rum. Fattar inte hur jag lyckas få det så stökigt på bara några dagar..

Ikväll ska jag nog på grogg med Leah och Carro. Blir nog roligt som alltid med dem!
Bloggar mer senare :)
/H



Zumba

Kom hem från Zumban för en stund sedan. Jag, Leah och Amanda gav den ;) Det var faktiskt roligare än vad jag förväntade mig men eftersom att jag har världens sämsta koordination så var det lite klurigt. Tyvärr så har jag egentligen innebandyträning denna tiden så kommer inte kunna gå på de varje vecka. Men det var roligt att testa på!

Nu ska jag krypa ner i min gosiga säng och titta på en film.
Hörs imorgon :)
/H

Normalt är tråkigt





Everybody deserves second chances, but not for the same mistake

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? 90a
hur många har du varit kär i ? - 1
Vad tycker du om kärlek? - bra men komplicerat
När kramade du någon sist? - igår
Saknar du någon speciell person? - ja
Har du svårt för att bli kär? - ja ganska
När kysste/hånglade du med någon sist? - en vecka sen
Är du singel? - japp
Är du kär? - ne
Har du hånglat med någon av samma kön? - ja

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? - ne
Hånglat med nån riktigt ful? - ne tror inte de
Hånglat med fler än 50 pers? - nepp
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - ja
Gjort något riktigt dumt? - ja tyvärr
Gjort något du verkligen ångrar? - aa
Varit nykter på nyårsafton? - haha ja
Åkt ambulans? - ne
Gjort nåt olagligt? - ja har jag säkert
Blivit polisanmäld? - nepps
Fått din mamma att gråta? - ne 
Slagit ner någon? - haha ne , bara på skoj
Skämts över dina föräldrar? - jaaa
Skämts över dig själv? - haha har la hänt
Sagt jag älskar dig och menat det? - ja
Varit kär? - Ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - ne
Är du ensam nu? - Jaa
Vill du gifta dig? - Ja de vill jag
Vill du ha barn? - Ja ! men inte på ett bra tag

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - Jag :)
Såg dig gråta? - Klassen haha
Fick dig att gråta? - Leah med sina skämt
Du delade en drink med? - Ingen aning faktiskt

DE SENASTE 72 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - Ja av skratt
Kramat någon? - jappp
Pussat någon? - nepp
Köpt någonting? - jajamen
Sjungit? - ja så fort jag hör musik :)
Saknat någon? - ja

JAG HAR:
Digitalkamera? - Aa
Systemkamera? - nepp
Telefon på rummet? - hehe ne
Egen dator? - Klart
Könssjukdom? - NE !
Husdjur? - Nej tyvärr inte :/
Bra kompisar? - Dom bästa :)
Tar du receptbelagda mediciner? - Nej
Vem vill du fika med just nu? -Hmm , vet inte

Godmorgon Torsdag

Goddagens :)

Sitter på första lektionen för dagen som är naturkunskap, verkligen de mest dryga ämnet i skolan. Efter detta har jag bara två lektioner kvar. På båda de lektionerna ska jag ha prov, inte sådär jätte roligt men funkar. Slutar skolan idag vid 14.15 och då ska jag, Leah ev Carro hem till mig för att plugga. Senare ikväll ska vi även på Zumba, första gången jag testar på det så är lite nervös. Dansa är väl kanske inte riktigt min grej, är mer för bollsporter. Men de ska nog gå bra!

Ha en bra dag!
/H


Jobb


Nu har jag pluggat riktigt mycket så känner att jag kan allt inför provet, nu ska jag skriva CV så jag kan skaffa mig ett helgjobb. Behöver verkligen ett pronto.. Leah fick provjobb idag på ett cafe och då kände jag att det verkligen är dags för mig att börja söka med.
Wish me luck
/H


Don't go that extra mile for someone who's not even worth the run

Tjabba!

Går i skolan till 14.30 idag. Sen står plugg och träning på schemat , ungefär så rolig är min dag.
Bloggar när jag kommer hem!
/H

16 februari 2012!

ÅHH JAG ÄR SÅ GLAD ! Det jag skrev om innan var att jag, Leah och Carro planerade att åka och se Avicii i Malmö. Nu har vi bokat biljett och det ska bli as roligt. Älskar verkligen hans musik och det kommer bara bli grymt bra. Nu ska vi bara boka hotell så är allt klart sen.
TAGGA !

AWESOME !


<3

Tuesday

Goddagens!

Sitter på Ekonomi lektion nu, går till fyra idag så det är ca två timmar kvar av min skoldag. Har varit helt distraherad hela dagen, jag och Leah håller nämligen på att planera en as rolig sak. Berättar mer senare när det är helt säkert.

Efter skolan idag ska jag med mammsen till stan en stund. Ska bla kolla min syn så att jag kan börja övningsköra.
Får se om jag bloggar mer sen :)
/H


Hhaha damp..

Måndag

Gårdagen slutade bra eftersom vi vann mot Varla med 8-2!

Ny vecka i skolan igen, har ett prov och lite läxor denna veckan, inget jätte jobbigt. Kom hem från skolan för en stund sedan. Har gjort smoothie ,som förövrigt är min nya drog, och pluggat. Lite senare ska jag träna och efter det ska jag kolla Warberg matchen med Leek och Emelie.

Men nu ska jag fortsätta plugga!
/H




Söndag

Hejsan , förlåt för dålig uppdatering igår men satt typ inte vid datorn.

Min lördag var en riktigt slapp och mysig dag. Började med lunch på sakura med Leah och Carro. Sen köpte vi lite godis och åkte hem tilll mig för att kolla på twilight filmerna. Vi rörde oss inte ur min säng på några timmar, såg ut som att vi hade sett bättre dagar om man säger så haha :) Senare på kvällen var jag med en kompis och kollade ännu mer film, myys.

Idag ska jag spela match i Kungsbacka. Är riktigt taggad för att spela idag. Men innan dess så ska jag hinna städa mitt rum och plugga lite.
Ha en bra dag :)
/H




Resa!

Jag längtar sååå mycket efter att få resa någonstans. Vintern i Sverige är så grå och tråkig, vill ha värme och sol. Förra vintern var jag i Thailand och det var så skönt att komma bort ett tag.

Den senaste resan jag gjorde var i somras då jag var med familjen i Madrid, vi var där för att gå på bröllop. Men hann även med en del shopping och sevärdheter, var faktiskt en oväntat rolig resa.


Jag i Madrid

Friday

Hej ! Redan fredag igen , ska bli så skönt med helg. Inte för att jag har haft en jobbig skolvecka direkt men ändå :) 

Idag går jag i skolan till fyra och sen ska jag direkt hem för att fixa lite inför ikväll. Ska till Leah på tjejmiddag så det kommer bli en bra kväll med goa tjejer.


Bästa tjejen

Natti

Kom hem från träningen för en stund sedan. Vi hade fys idag så är lite skakis i benen nu, känns som att jag kommer få go träningsvärk.

Nu ska jag stänga av datorn och krypa ner i min sköna säng.
Natti på er !
/H

ome people are real, some people are good, some people are fake and some people are real good at being fake.

Hejsan!

Sitter på juridik lektion nu, håller på att gå igenom massa svar så det är rätt segt. Efter skolan ska jag vara med Leah och Carro. Vi ska nog hem till mig och laga mat och kolla film. Ska även träna idag, men det är inte försen lite senare.


Bloggar mer senare!
/H


11EKB

Fick hem klassfotot idag. Trots att det var dagen efter våran nollning så ser alla pigga och glada ut ;)


A pretty face doesn't mean a pretty heart.

Tjeena !

Min dag i skolan har varit bra men lång. Efter skolan gick jag ner till stan en stund där jag mötte upp pappsen. Hittade en as fin klänning som jag ska köpa imorgon.

Om en stund ska jag iväg till SWC för att fotograferas med laget. Efter det blir det nog en PW med Leah.

Jag, Carro och Leah har så mycket roliga saker på gång nu! Hoppas verkligen att allt blir av , blir så mycket lättare att gå i skolan om man har något att se fram emot. Dessutom är hela helgen fullbokad med massa roliga saker. Wiiiee

Hörs senare :)
/H

Stickat




Två tröjor som gärna hade fått flytta in i min garderob

Måndag

Hej :)

En ny skolvecka har börjat och denna veckan har jag knappt något plugg alls.
Efter skolan idag så följde jag med Leah hem för vi tänkte göra lite spanska som vi ligger efter med. Gjorde vi de ? NE för vi lagade pasta carbonara och sen bakade vi kladdkaka. Sen kollade vi även flygbiljetter. Jag, Carro och Leah har pratat om att åka till Cannes i sommar. Carro har nämligen en lägenhet där så det skulle va så grymt roligt att åka dit. Hoppas verkligen att det blir av.

Ikväll har jag varit och tränat innebandy. Kan ha varit min sämsta träning någonsin, har helt tappat självförtroendet och det går bara skit just nu. Känns knappt som att jag vill fortsätta längre. Men nu ska jag inte deppa mer!
Ha en bra kväll :)
/H


Något som alltid gör mig lika glad är dessa tjejerna ! <3

Söndagsmys


Söndagsmys ! <3

Söndag

Hej på er!

Hade en riktigt bra dag igår, handledar kursen var väl inte det roligaste kanske. Men efteråt var jag och åt på Sakura med Leah och Elin och tjöta massa. Sen stack jag och Leah hem till mig en stund och kollade lite kläder och annat till kvällen. Sen vid sex åkte jag till mormor och morfar för släktmiddag. Var la inte jätte roligt direkt..
Lite senare på kvällen var jag och några kompisar på grogg. Blev kanske lite mycket, så idag mår man som man förtjänar ;) Hade i alla fall riktigt roligt.

Nu om en stund ska jag till farmor och äta lunch, antar att vi ska dit för att det är farsdag.
Men nu måste jag skynda mig! puuss
/H


saknar sommaren

I don't have the time to hate people who hate me, because I'm too busy loving the people that love me

Matchen gick sådår, blev 3-3! Men vi fick med oss en poäng i alla fall.

Imorgon ska jag gå upp tidigt för vid nio ska jag och mina päron på handledar kurs. Den är fyra timmar lång, woho. Sen efter det ska jag till Sakura och äta lunch med Leah och Elin. Jag och Leah är riktiga stammisar där ;)

Nu ska jag krypa ner i min säng och sova, god natt på er.
/H

Fredag

Första veckan efter lovet är redan slut! Hade ett matte prov idag som gick helt okej , hoppas jag i alla fall.

Min fredag kväll kommer spenderas i SWC, ska nämligen spela match mot Åsa. Vi har alltid haft svårt för Åsa så det blir nog en tuff match. Annars så är min helg väldigt fullbokad med massa roliga saker!
Hörs lite senare :)
/H

Next time you think of beautiful things, don't forget to count yourself in.

Har verkligen inget intressant att skriva om. Så därför återkommer jag när jag har det!
God natt :)


Tror inte att så många har missat den här grymma låten ?!

Tuesday

Hejsan !

Sitter på samhällskunskap nu, slutar om ungefär en timma.

Efter skolan så vet jag inte riktigt vad som händer men måste i alla fall plugga lite matte. Ett väldigt roligt och intressant inlägg blev detta.
Skriver mer senare:)
/H

Måndag

Min vecka började bra med en kort skoldag, hela veckan kommer vara rätt slapp. Har massa inställda lektioner pga en lärare är utomlands.

Ska snart åka och träna och sen ska jag plugga lite mer matte för har ett rätt stort prov på fredag. Eftersom att jag är rätt trög när det gäller matten så får jag plugga rätt mycket. Men vill ju ha helt okej betyg så då är det värt.
Ha en bra kväll!
/H





Life is not about people who act true to your face, it's about people who remain true behind your back.


Bättre än bäst <3

Söndag

Hej :)

Lovet är redan slut, det har verkligen gått hur snabbt som helst. Har haft ett lugnt men roligt lov.

Hann aldrig skriva mer igår för skulle iväg och spela match och sen stack jag och Leah direkt till Carro för att fixa oss. Vi var på fest hos en klasskompis, var riktigt roligt.

Idag har jag haft en riktigt slappis söndag , har legat och kollat på massa filmer. Nu ikväll stack jag och Leah till donken en stund, satt och tjöta om gårkvällen! Myyys
/H

Lördag

Godmorgon!

Ska dra ut på en PW med Leah, bloggar lite senare :)
/H


Jul

Åh vad jag längtar efter julen, Leah skrev om det på sin blogg igår och då började jag längta ännu mer! Det är så mysigt med jul, massa god mat, tända ljus, paket och bara massa famljemys. Inte så många andra högtider som man umgås med familjen och det blir ju inte allt för många andra tillfällen på året heller.

Jag och Leah har bestämt att vi ska åka upp till Jul på Liseberg. Kan nog blir riktigt mysigt, inte vart där sen jag var jätte liten.



Onsdag

Hejsan !

Har haft en riktigt slapp dag. Vaknade rätt sent och stack sen och åt frukost/ lunch med pappa på Sakura. I eftermiddag har jag städat mitt rum och vart ute och sprungit. Inte en jätte rolig dag , hatar egentligen att vara själv. Men försöker lära mig att det kan vara bra att bara ta de lite lugnt ibland.

Nu ikväll är det teori+ innebandyträning som gäller :)
/H

RSS 2.0