280312

Hej :)

Vart tog det härliga vädret vägen?! Var ute och gick en lång PW med Hanna innan och det blåste som tusan och var riktigt kallt, usch.

Idag hade jag en ganska kort skoldag, skrev ekonomiprov som jag tror gick rätt bra. Annars har jag inte hunnit med så mycket förutom PW med hanna då :)

Riktigt roligt inlägg blev det hihi !
/H

3 månader

Idag är det inte vilken dag som helst för jag och Viktor har 3 månader! Är så glad att jag har träffat världens goaste kille, som jag dessutom har grymt roligt med.
Älskar dig mest , puss
/H

260312

Hej :)

Imorse vaknade jag upp igemte Viktor hemma hos honom :) Sen har jag gått i skolan från 9.40-16.00 , väldigt chill dag med en inställd lektion så var nere på stan med några klasskompisar en stund.
Nu är jag påväg till gekås med mamma och Marcus och när jag kommer hem så är det plugg som gäller!
Hörs sen :)
/ H

240312


Mot carro i det extremt fina vädret ;)

Lördag

Hejsan!

Idag så har jag jobbat nästa hela dagen och efter jag slutade så åkte jag och kolla på innebandy. Nu är jag hemma och har precis kommit ur duschen. Ikväll blir det myskväll med Leah, Carro och Elin , blir nog riktigt bra tror jag :)

Over and out!
/H



Happy birthday

Idag fyller världens bästa pappa år, älskar dig!

220312

Hej på er :)

Slutade skolan redan vid ett så stack ner till stan lite snabbt :) nu är jag dock hemma och sitter på altanen och solar. Underbart väder idag , hoppas de håller i sig!
Planerna för idag är att träna , plugga och kanske träffa en kompis.
/H

Johan Falk



Jag kanske är efterbliven men jag hade aldrig sett någon av Johan Falk filmerna förren jag och Viktor började kolla på denna igår. Kan ju helt klart säga att jag har missat något, för tyckte att det vi såg var riktigt bra. Som en bättre verition av Wallander typ :). För er som inte sett dem, gör de!

210312

Hej :)

Hade en stressig dag igår så därav ingen uppdatering.

Idag vaknade jag upp med Viktor bredvid mig, finns inget bättre sätt att börja dagen :) Började skolan sent idag så kunde ta de lugnt imorse vilket är väldigt skönt. Har hitills haft en väldigt slapp dag i skolan och det lär nog inte bli så mycket jobbigare för på sista lektionen ska vi bara läsa. Efter skolan ska jag nog ta en PW och sen sätta igång med lite plugg, ska bla skriva ett tal till svenska nationella. Inte helt lätt att komma på något faktiskt!

Nu ska vi ha rast igen ;)
Have a great day!
/H

190312

Hej :)

Första dagen på denna veckan är snart klar , fy vilken seg dag det har varit. Mår inte så jätte bra heller så då är det jobbigt att vara i skolan. Efter jag har slutat så ska jag och mamma ner till stan och byta några saker. Annars har jag inte mycket bestämt för resten av dagen, får se vad som händer :)

Hörs lite senare :)
/H


180312

Hej :)

Har haft en riktigt bra helg, har spenderat massa tid med min underbara pojkvän och även med fina vänner.

Imorse så gick jag upp tidigt och jobbade medans Viktor låg kvar i sängen, fuskigt! Efter jag hade jobbat så bestämde vi oss för att åka till Gekås. Köpte faktiskt inget! Riktigt stolt över mig själv. Sen i eftermiddag har jag varit med Hanna, alltid lika mysigt :)

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på film , har fått världens förkyldning så ska försöka ta det lugnt och bli frisk så snabbt som möjligt!
Ha en fortsatt bra kväll.
/H


170312

Godmorgon :)

Matchen igår slutade med en 8-1 vinst till oss, det behövdes för nu har vi chansen på att ta tredje platsen i serien. Annars hände de inte mycket igårkväll, kom hem och la mig i sängen och tittade på film typ :)

Nu dags för stan med Mamsen :)
/H

Outfit



Måste verkligen göra något åt min smustsiga spegel haha!

Friday

Halloj :)

Äntligen fredag och denna helgen är jag jobbledig så ska bli riktigt skönt. Snart dags för sista lektionen för dagen och den ska vi ha i simhallen, ska ha kondition i vattnet så lär väl bli rätt jobbigt.
Idag blir de nog en hemmakväll för min del, ska spela match vid sju så kommer nog inte orka göra något speciellt efter det.


Snygga på spanskan

Old pics






Saknar mitt hår något otroligt !

One direction


Helt kär i den här låten!

150312

Outfit

Nytt



140312

Hejsan :)

Hade en jätte mysig dag med min älskling igår. Var ute och gick en stund i det fina vädret och sen åkte vi till Ikea med hans mamma för att köpa möbler till hans rum. På kvällen så blev de lite plugg för min del och sen kollade vi en film :)

Idag började min skoldag med Naturkunskapsprov har haft rätt mycket ångest över det provet, men de var lätt och jag kände att jag kunde det. Slutar skolan vid 14.50 och då ska jag och Elin hem till mig och plugga en stund.

Älskar verkligen vädret som är just nu, mycket lättare att gå upp på morgnarna och man blir mycket gladare. Får även sommarkänslor och sommaren är något som jag verkligen längtar till.
Ne dags att göra lite nytta på lektionen!
/H

130312

Hej :)

Hade ett väldigt bra avslut på min helg då Leah och Carro sov hos mig. Vi åt massa gott och kollade på Taken, hade aldrig sett den innan men shit va bra den var! Väldigt tragisk dock. Igår på morgonen när vi vakna så fixade vi god frukost och sen åkte vi till stan, tog en fika och gick runt lite i det fina vårvädret. Resten av dagen spenderade jag hemma tillsammans med mina naturkunskaps böcker.

Idag ska jag vara med Viktor ska även sova där inatt, får se om jag uppdaterar något mer :)
/H

110312


Godmorgon :)

Blev lite dåligt med uppdatering här igår, men hade inte direkt tid. Min dag igår var i alla fall bra, började med jobb från 8.00-15.30 sen åkte jag hem och duschade osv. Vid fem åkte jag hem till Carro där vi fixade oss, sen åkte vi hem till Amanda på förfest. Tror klockan var typ tio när vi drog till lokalfesten, hade inte höga förväntningar alls men det var faktiskt riktigt roligt. Vid halv tre gosade jag och Carro ner oss i min säng, båda var sjukt trötta så tog inte många minuter innan vi somna!

Idag är det grymt bra väder, as härligt :) Ska åka till Swc för att kolla innebandy med Kajsa om en stund och efter de ska jag sätta mig i solen och plugga.
Ha en bra dag :)
/H



Friday night

Drar till Leah för att spendera kvällen med världens bästa tjejer :)
Puss
/H

090312

Hola!

Äntligen snart helg och denna helgen blir lite längre än vanligt med eftersom att det är studiedag på måndag!

Just nu så sitter jag på spanska lektion, inte allt för roligt men det är näst sista lektion så man står ut. Efter skolan ska jag nog träna och sen bara va hemma och ta de lugnt en stund. Ikväll blir de nog att jag är med Leah och Carro en stund. Måste dock lägga mig rätt tidigt för ska jobba hela dagen imorgon.

Hörs lite senare :)
/H


Gårdagens outfit

Shopping

Här kommer bilder på det jag köpte när jag var på stan med Elin i måndags :)




The mirror doesn't show you what's inside. So remember to look at people from another view than just one.

Wednesday morning

Godmorgon :)

Har precis börjat skolan och första lektionen är Naturkunskap, inte det roligaste ämnet kanske men humöret är på topp idag så det spelar ingen roll. Jag slutar skolan vid 14.50 och då ska jag möta upp Hanna och vara med henne, får se vad vi hittar på.

Ha en bra dag!
/H


060312

Hejsan :)

Hade en bra dag i skolan från 8.50- 15.30, sen åkte jag med Leah till stan en stund. Hon letade efter jacka så gick mest med som sällskap. Ikväll har jag varit med Viktor, vi har kollat film och bara myst. Han åkte precis så nu tänkte jag kolla på ett avsnitt av Gossip Girl.

Får bli bättre uppdatering imorgon!
/H

Träning

Har haft en mysig eftermiddag med Elin med fika och shopping. Nu ska jag snart dra mig till träningen och efter de så sänds Warbergs match på tv så ska se den :)

Förresten min älskade vän Leah har kommit hem efter att ha varit i Barcelona! Wiee

050312

Hej :)

Första dagen i skolan på två veckor idag, känns rätt tungt faktiskt. Har varit väldigt skönt att komma bort från allt ett tag, men nu börjar plugget och det jobbiga igen!

Efter skolan ska jag till stan med Elin en stund, hoppas jag hittar något snyggt. Sen ikväll ska jag träna innebandy, har saknat de!:)
/H

040312

Godmorgon :)

Skulle ju lagt in lite bilder igår men fick det aldrig att fungera så ska försöka göra de ikväll istället.

Idag ska jag kolla när min broder spelar match och sen senare ska jag kanske träffa Elin en stund. Måste dock försöka få gjort lite plugg har missat lite när jag har varit borta. Aja de löser sig säkert :)
/H

Borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma efter en underbar vecka i Stöten. Jag har haft så himla roligt och ångrar verkligen inte att jag hängde med! Ska packa upp mina väskor och så nu sen tänkte jag lägga upp lite bilder :)

RSS 2.0